Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάμε ξανά για επανεκκίνηση

restart1Στην φετινή σεζόν αυτό που συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο. Είναι σαν την οικονομία του τόπου μας, που προσπαθούμε εδώ και καιρό να την επανεκινέσουμε και με τίποτα δεν παίρνει μπρος. Έτσι και η ομάδα μας. Δεν λέει να βάλει μπρος της μηχανές για να ξεκινήσει να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της. Έχει πάρα πολλά χρόνια, που προσπαθώ να θυμηθώ, εάν το έχουμε ξαναπάθει αυτό συμβάν, το να μένουμε συνεχώς στα ‘πιτς’ και να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε απόσταση από τους υπόλοιπους. Αυτή την φορά όμως…

Δεν πάει άλλο και αυτή θα είναι και οι τελευταία τους ευκαιρία, ειδαλλιώς οι συνέπειες όλων θα είναι πολύ μεγάλες. Ο πρόεδρος μας κ. Πετρίδης, έχει στείλει το δικό του μήνυμα, και ελπίζουμε να το έλαβαν όλοι σοβαρά και πρώτος και καλύτερος ο προπονητής μας, που πάει αδιάβαστος σε κάθε παιχνίδι. Βάζει ένα πλάνο στο νου του, χωρίς να γνωρίζει πως παίζει ο αντίπαλος, και στο γήπεδο, προπονητές τις δεκάρας, του ματ, και όλοι η ομάδα μας παλαβώνει. Θα μείνουμε μέχρι εδώ αυτή την στιγμή, για να μην χαλάσουμε το κλίμα της ομάδας!!!

Την Τετάρτη 08/04/2015 έχουμε αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλου και πρέπει όλοι τους να είναι προετοιμασμένοι για να πάρουμε την νίκη. Όχι γιατί παίζουμε με την ομόνοια, άλλα γιατί είμαστε το ΑΠΟΕΛ και αυτό έχει την περισσότερη σημασία. Παίζουμε για την ομάδα μας, για την ιστορία μας, για τον κόσμο μας, που δίνει τόσα πολλά, σε λεφτά,  σε χρόνο και προπαντός πολλή αγάπη γι’αυτή την ομάδα. Όσοι δεν μπορούν να αντέξουν αυτή την πίεση, η πόρτα του Αρχαγγέλου είναι ορθάνοικτοι για όλους, μηδενός εξαιρουμένου.

Πάμε αύριο να κάνουμε την τελευταία μας επανεκκίνηση, και ελπίζουμε να πάρουν μπρος οι μηχανές μέχρι το τέλος της σεζόν. Όλοι αύριο στο γήπεδο, να δώσουμε πάλι την δική μας μάχη, τον δικό μας παλμό για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και εμείς σ’αυτη την επανεκκίνηση.

Όλοι γήπεδο, όλοι με μαύρη φανέλα σαν το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τον άδικο χαμό του οπαδού μας Ηλία Κατσιολούδη.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet