Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάμε για την 7η νίκη!

ethnikosΦτάσαμε και επίσημα στην 8η αγωνιστική. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Εθνικό στο Δασάκι της Άχνας αύριο η ώρα 19:00. Ο αντίπαλος μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας (8 βαθμοί) με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες και με 7 τέρματα υπέρ και 10 κατά. Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο όμως πρέπει η ομάδα να δεί στα μάτια τον Εθνικό και μην τον αφήσει να “αναπνεύσει”! Πρέπει να τον δυσκολέψουμε απο το πρώτο λεπτό που θα μπούμε στο γήπεδο, το οποίο για ακόμα μια φορά πιθανώς να μην είναι σε καλή κατάσταση…

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα αποτελείται απο τους: Pardo, Χιώτης, Κίσσας, MarioSergio, Ιωάννου, Riise, Carlao, Amorin, Παπάζογλου, Kaka, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Εφραίμ, Κωνσταντίνου, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης, Sheridan, Manduca, DeVincenti, Djebbour, Σωτηρίου. Εκτός είναι οι Χαραλαμπίδης, Gomes, Αντωνιάδης, Χριστοφίδης, Παπαφώτης, Χαραλάμπους, Ασσιώτης.

Πάμε δυναμικά για την 7η μας νίκη και την 4η ήττα του αντίπαλου μας. Να κρατηθούμε σταθερά και ψηλά στην κορυφή για ακόμα μια αγωνιστική. Σοβαρά και προσγειωμένα κύριοι! Ελπίζουμε επίσης αυτή τη φορά η διαιτησία να μας αντιμετωπίσει αντικειμενικά…. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

Απέχουμε απο τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την κάρτα οπαδού. Μαζευόμαστε όλοι στους Συνδέσμους μας!

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα στον δικό μας Σύνδεσμο που βρίσκεται στο Παλιομέτοχο. Για δική σας ευκολία παρευρεθείτε τουλάχιστον μισή ώρα πρίν την έναρξη του αγώνα ή ακόμα αν επιθυμείτε κάντε την κράτηση σας στο 97807868.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Like
Share
Tweet