Πάμε για την πρόκριση

Την Τρίτη, 13/08/2019, η ομαδα μας, έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν, για τον επαναληπτικό μας αγώνα με την Καραμπακ, όπου στην έδρα μας χάσαμε με 1-2. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή, σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Εάν δεν κάνω λάθος, η Καραμπακ δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, σε προκριματικό γύρο στην έδρα της.

Αυτό δεν πρέπει να μας φοβίζει, αλλά να μας κάνει ακόμη ποιο δυνατούς και συγκεντρωμένους στο παιχνίδι μας. Πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε τις φάσεις μπροστά στα αντίπαλα δίχτυα. Η ουσία είναι αυτή που μετρά και όχι το πιπίλισμα της μάππας.

Η ομαδα μας, έχει αλλάξει προπονητή, γιατί οι υπεύθυνοι έβλεπαν ότι κάποια πράγματα δεν βελτιώνονταν, απεναντίας, πήγαιναν προς το χειρότερο. Τώρα προπονητής μας, είναι ο Γερμανός κ. Τόμας Ντολλ, που πιστεύουμε ότι μερικά πράγματα μπορεί να αλλάξει στην ομαδα μας, έτσι ώστε να τις δώσει περισσότερη ψυχολογία και δύναμη.

Είμαι πεπεισμένος, μετα  2-3 επίσημα παιχνίδια που έχω δει την ομαδα μας, ότι οι φετινές μετάγραφες μας, είναι πάρα πολύ καλές. Έχει πάρα πολλά χρόνια να επιτύχουμε σε πολύ μεγάλα ποσοστά τις μεταγραφές μας. Χρειάζεται όμως, ένα άξιο προπονητή, χωρίς κολλήματα και εμμονές, που να μπορέσει να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του και αυτοί να του δώσουν μέσα στο γήπεδο το 110% τους.

Οι ποδοσφαιριστές μας, μπορούνε να επιτύχουν το ‘λεγόμενο’,  ακατόρθωτο, γιατί πολύ απλά, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Μας αρέσουν τα δύσκολα και το εχθρικό πλήθος εναντίο μας, θα μας δώσει περισσότερη δύναμη και πίστη στην νίκη πρόκριση, φτάνει να μπει το πρώτο γκολ και όλα μπορούν να συμβούν.

Πιστεύουμε στην ομαδα μας, στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά περισσότερο πιστεύουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας, έχουν τις δυνατότητες να τα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση. Έχουμε πίστη στην ομαδα μας και στην δυναμική της. Ένα σοβαρό και πεισμωμένο ΑΠΟΕΛ, από τα παλιά, μπορεί να καταφέρει το IMPOSSIBLE.

ΘΡΥΛΕ,

ΜΠΟΡΕΙΣ,

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

Hitman

Like
Share
Tweet