Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάμε για το ‘ξιούρισμα’

aelvsapoelΈφτασε η μεγάλη στιγμή, έφτασε η μέρα που όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ περίμεναν στην φετινή χρονιά, έφτασε η μέρα να το σηκώσουμε. Πάμε στην Λεμεσό να τους ‘ξιουρίσουμε’ και να φέρουμε το τρόπαιο στην Λευκωσία. Το πρωτάθλημα μας περιμένει, και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια νίκη κόντρα στην αελ των φιλικών για να το κατακτήσουμε. Ακούγεται τόσο εύκολο, και πιστέψετε μας είναι αρκεί να το θελήσουμε. Εξαρτώνται όλα από εμάς και την απόδοση μας. Δεν είναι κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε, δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, πάθος και να δείξουμε την ΑΠΟΕΛίστικη ψυχή μας. Όσο και εάν ακούγεται παράλογο, η πιέση είναι όλη πάνω στην αελ, γιατί γνωρίζουν πως είμαστε πολύ καλύτεροι τους, έχουν τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα, αυτά που προσπάθησαν να κρύψουν με την κατάσταση κωμωδία των εισιτηρίων, και θα προσπαθήσουν να μας παίξουν αντιποδόσφαιρο. Η πιέση είναι όλοι δική τους. Εμείς όμως πρέπει …

Πρέπει να τα δώσουμε όλα γι’ αυτή την νίκη, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας πρέπει να καθοδηγήσει σωστά την ομάδα μας, πειράματα απαγορεύονται από την στιγμή που ερχόμαστε από μια μεγαλειώδη νίκη, να κάνει τις σωστές αλλαγές και όλα θα πάνε όπως θέλουμε. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο και να βγούνε νικητές σε όλες τις ‘μάχες’ που θα δώσουν μέσα στο γήπεδο. Εμείς οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που θα πάμε στο γήπεδο, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μην πέσουμε στις παγίδες που θα μας ‘στήσει’ ο αντίπαλος μας, και να κάνουμε κάτι που θα βλάψει εμάς και την ομάδα μας. Πρέπει να είμαστε εκδηλωτικοί, πάντα σε κόσμια πλαίσια, για να μας νιώσουν όλοι στο πετσί τους.

Παίζεται μια ολόκληρη χρονιά, παίζεται ένα B2B που έχει χρόνια να γίνει, παίζεται το μέλλον της ομάδας μας. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και όλοι μας να συμπεριφερθούμε σωστά και υπεύθυνα όπως αρμόζει στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιρικός αγώνας και τίποτα άλλο. Πάμε στην Λεμεσό να τον κερδίσουμε και να έρθουμε στον εξώστη μας να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!

Ραντεβού λοιπόν όλοι στον εξώστη του Σωματείου μας για να γιορτάσουμε τον 23ο  τίτλο στην ιστορία μας. Το σύνθημα ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ πρέπει να ακουστεί σε όλο τον Ελληνισμό.

ΑΠΟΕΛ B2B ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ!!!

Like
Share
Tweet