Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάμε για γκολ και νίκη

img_20161103_215616Δεν μπορεί η ομάδα μας, να συνεχίσει να μένει άσφαιρη και να χάνουμε τζάμπα βαθμούς αδικαιολόγητα. Δεν μας παίρνει άλλο να μην σκοράρουμε και να κινούμαστε στην μετριότητα. Το προπονητικό μας τεαμ, και οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να βρουν τον τρόπο να βάζουμε την μπάλα στα δίκτια και να είμαστε πιο σοβαροί και αποφασιστικοί, μπροστά από την αντίπαλη εστία. Η ομάδα μας, χεριάζετε ταχύτητα, αποφασιστικότητα και εκτελεστική ικανότητα.

Σήμερα ξανάπαμε στο Αμμόχωστος, να αντιμετωπίσουμε την Αλκή και οι τρεις βαθμοί είναι αδιαπραγμάτευτοι. Δεν δεχόμαστε να μην σκοράρουμε, σε ένα ακόμη παιχνίδι και να χάσουμε βαθμούς. Ούτε να διανοηθούμε,  δε θέλουμε, ότι θα χάνουμε τις ευκαιρίες την μια πάνω στην άλλη και η μπάλα να μην αναπαύετε στα αντίπαλα δίκτια.

Μπορεί αύριο, κάτω από τα αντίπαλα δοκάρια, να στέκετε ο πρώην κέρβερος μας, Ουρκο Παρτο, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε την νίκη. Ο Ουρκο τώρα, είναι τερματοφύλακα άλλης ομάδας, και εμείς πρέπει να δείξουμε τον δέουσα σεβασμό προς το πρόσωπο του. Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας και στα 6 χρόνια που ήταν στην ομάδα μας, ήταν σωστός και κύριος. Εμείς, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, ξέρει να εκτιμάει και σέβεται αυτούς που πρόσφεραν στην ομάδα μας.

Μοναδικός μας σκοπός είναι τα γκολ και η νίκη, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Η ομάδα μας, ξεχειλίζει από ποιότητα και δύναμη αλλά αυτό πρέπει να το δείξουν μέσα στο γήπεδο. Εμείς έχουμε πιστή στους ποδοσφαιριστές μας και στην τεχνική μας ηγεσία. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, απέδειξε πολλές φορές, ότι στηρίζει την ομάδα μας και την ακολουθεί παντού. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αντλούν δύναμη από τον υπέροχο κόσμου του ΑΠΟΕΛ και να την μετατρέπουν σε γκολ και νίκες. Αυτό θέλει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, να βλέπει την ομάδα του δυνατή.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet