Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάμε να τους πηδηξ@με…

Ένας εnektarios_alexandrouκ των αρχηγών μας, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, έδωσε το σύνθημα σε όλους μας, ποδοσφαιριστές και κόσμο να μείνουμε ενωμένοι και οποίοι σταθούν απέναντί μας και προσπαθήσουν να μας σταματήσουν από τα κατακτήσουμε τους στόχους μας θα τους πηδήξ@ουμε όλους. “Η @LFC έδωσε μαθήματα, πίστης, ενότητας και κουράγιου.ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ! Διψούσαν για επιτυχία. 3-peat double δεν έγινε ΠΟΤΕ! Ιδού η Ρόδος. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!” Κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μας, εάν εμείς οι ίδιοι δεν τον αφήσουμε. Μπορεί οι άλλοι να θέλουν να μας αποτρέψουν για να μην κατακτήσουμε τους τίτλους αλλά η μοναδική αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν. Όλα εξαρτόνται από εμάς και μόνο εμάς, γι’αυτό όλοι μας πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, σαν μια γροθιά, ασπίδα για την ομάδα μας και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Οι ποδοσφαιριστές μας …

Πρέπει να δώσουν όλες τους τις δυνάμει, σ’ αυτούς τους λίγους αγώνες που έχουν απομείνει για να κατακτήσουμε το τρίτο συνεχόμενο Double και να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ένδοξη ιστορία του Σωματείου μας αλλά και του κυπριακού ποδοσφαίρου. Καμία ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κάνει το Three peat Double και εμείς έχουμε μπροστά μας μια τεράστια ευκαιρία και δεν πρέπει να την σβήσουμε να πάει χαμένη. Μπορεί να ακούγεται εύκολο αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο στην πραγματικότητα. Χρειάζεται ψυχή, δύναμη και πάρα πολύ ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ για να το επιτύχουμε.

Γνωρίζουμε τα πολλά προβλήματα λόγο κούρασης και τραυματισμών που υπάρχουν στην ομάδα μας, αλλά με την δική μας δύναμη και συμπαράσταση του υπέροχου κόσμου του ΑΠΟΕΛ, όλα αυτά μπορούμε να τα νικήσουμε και να γράψουμε ιστορία όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Σ ‘αυτά τα λίγα παιχνίδια που έχουν απομείνει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει το καθήκον του και να είναι στα γήπεδα, δίπλα στην ομάδα μας. Θέλετε να είστε μέρος αυτής της ιστορίας αποδείξετε το και ελάτε να υποστηρίξουμε την ομάδα μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet