Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάμε για τις €100,000

indexΣήμερα το απόγευμα, κατα λάθος, άνοιξα για ελάχιστη ώρα το ραδιόφωνο και στην εκπομπή του Πανίκκου, κάποιος οπαδός, με έντονο ύφος μιλούσε για τον ΑΠΟΕΛ και έλεγε οτι ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ άλλους δεν σημαίνει οτι θα νικήσει την αέλ. Το ειρωνικό της υπόθεσης ήταν οτι δεν ήταν καν αελίστας. Κάποια μικρά πλασματάκια ζούνε για τις αποτυχίες της ομάδας μας. Ζούν για να βλέπουν τον ΑΠΟΕΛ να χάνει βαθμούς. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη αύριο να χάσουμε βαθμούς…

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Ο Παπάζογλου ακολουθεί πρόγραμμα ειδικής θεραπείας. Ο Djebbour ακολούθησε μεγάλος μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο De Vincenti εμφάνισε συμπτώματα ίωσης και περιορίστηκε κατ’οίκον.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται: Pardo, Χιώτης, Sergio, Αντωνιάδης, Riise, Carlao, Amorin, Ιωάννου, Χριστοφίδης, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Gomes, Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνου, Manduca, Sheridan, Σωτηρίου.

 Εκτός αποστολής έμειναν οι Djebbour, De Vincenti, Παπάζογλου, Κίσσας, Παπαφώτης, Ασσιώτης, Χαραλάμπους και Τασουρή.

Πάμε δυναμικά για τη νίκη χωρίς λάθη και με απόλυτη συγκέντρωση! Σοβαροί και προσγειωμένοι. Δεν θέλουμε να δούμε ΤΙΠΟΤΑ απο την ομάδα παρόμοιο με το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με την ανόρθωση. Δεν πρέπει να επαναληφθούν τα παλιά μας λάθη. Δεν είμαστε για τέτοια λάθη. Η ομάδα έχει βάθος και είμαστε πλέον σε επίπεδο που πρέπει να ανταποκρινόμαστε σε περισσότερα παιχνίδια παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Ο Πετρίδης υποσχέθηκε στους παίκτες οτι αν περάσουν νικηφόρα σε όλους τους αγώνες μέχρι και την αέλ θα πάρουν σαν ομάδα 100 χιλιάδες πρίμ. Να ένα κίνητρο ακόμα για να κερδίσουν τον αυριανό αγώνα. Υπάρχει η κούραση όμως και τα χρήματα είναι ένα κίνητρο για να πάρουν τη νίκη. Βήμα με βήμα, κάθε νίκη μας, θα μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον φετινό τίτλο.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ … ΟΛΑ !

Like
Share
Tweet