Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάνω απο 150 αθλητές στις πρώτες ομάδες ο ΑΠΟΕΛ!

somatioΗ διοίκηση του Σωματείου μας παρέθεσε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι στο Europa Hotel. Απολογισμός τμημάτων καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, βόλεϊ και φούτσαλ. Παρόντες ‘ηταν οι: Βαλιανός (Αντιπρόεδρος), Βιολάρης (Γραμματέας) και οι προπονητές πετόσφαιρας, καλαθόσφαιρας, φούτσαλ καθώς και ο βοηθός προπονητής της ομάδας μας στο βόλεϊ…

Τα λεγόμενα των παρευρισκομένων:

Χριστόφορος Βαλιάνος: “Το ΑΠΟΕΛ έχει στις τάξεις του πάνω από 150 αθλητές στις πρώτες ομάδες και θέλουμε πάντοτε να πρωταγωνιστούμε. Για αυτό ελπίζουμε με το τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε πρωταθλήματα και κύπελλα. Είμαστε στους στόχους μας σε αρκετά από τα αθλήματα και φυσικά μεγάλο κομμάτι εξαρτάται από τους προπονητές μας στους οποίους και θα δώσω τον λόγο.”.

Νικόλας Παπαδόπουλος (Προπονητής καλαθόσφαιρας): Για την ομάδα της καλαθόσφαιρας ξεκίνησε ιδανικά η χρονιά μας κατακτώντας το Σούπερκαπ στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του πρώτου και του δευτέρου γύρου η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου  και ελπίζουμε να παραμείνουμε εκεί κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει κοντά στην ομάδα γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Θέλω να μας βοηθήσει για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην regular season, έτσι ώστε να μας δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στα playoffs. Στο τέλος εύχομαι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ττόμης Χρυσοστόμου (Προπονητής φούτσαλ): “Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου αφού είμαι καινούργιος στην ομάδα. Τους διαβεβαιώνω πως θα δουλέψω σκληρά μαζί με το τεχνικό τιμ για να ετοιμάσουμε τους φουτσαλιστές μας ώστε να πετύχουν τους στόχους τους, που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Όσο αφορά το πρωταθλήματα είμαστε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ομόνοια όμως η ομάδα βρίσκεται σε ένα αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας, δουλεύουμε αρκετά στις προπονήσεις έτσι ώστε να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας με στόχο την κορυφή. Όσο αφορά το κύπελλο φτάσαμε στους ημιτελικούς του Κυπέλου οπότε θέλω και γω από την πλευρά μου να καλέσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να στηρίξει την προσπάθεια των φουτσαλιστών μας. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και με την στήριξη του κόσμου και την τεράστια προσπάθεια που κάνουν οι φουτσαλιστές μας είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίσουμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο.”.

Γαβριήλ Χατζηδαμιανού (Βοηθός Προπονητής βόλεϊ): “Ευχαριστώ την διοίκηση για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν να είμαστε όλοι εδώ. Ξεκινήσαμε λίγο αργοπορημένα την χρονιά με λίγους τραυματισμούς όμως στην πορεία, αρχίσαμε να βρίσκουμε λίγο τον καλό μας εαυτό. Στοχεύουμε στην πέμπτη θέση όπου είναι μία πολύ καλή πορεία αν αναλογιστούμε και την νεαρή ηλικία αυτού του τμήματος της πετόσφαιρας. Συνεχώς υπάρχει αναβάθμισή και ανάπτυξη στο άθλημα και προσβλέπουμε στην καλύτερη διάκριση. Φέτος ίσως το κύπελλο και για τα επόμενα χρόνια να υπάρχει ο στόχος του πρωταθλήματος όπως σε όλα τα τμήματα του ΑΠΟΕΛ. Θέλω επίσης να ευχηθώ στα υπόλοιπα τμήματα καλή συνέχεια, πάντα για το πρωτάθλημα, και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε όλο το οικοδόμημα μαζί.”.

Μίλτος Βιολάρης: “Θέλω να καλέσω τον κόσμο να αγκαλιάσει το σωματείο, να εγγραφούν σαν μέλη του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, αφού μονάχα με αυτόν τον τρόπο στηρίζονται οι προσπάθειες μας. Μονάχα με αυτό τον τρόπο μπορεί το σωματείο να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα αθλήματα ομαδικά και μη στην Κύπρο. Ως εκ τούτου καλείστε όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες να προχωρήσετε με εγγραφές για να γίνεται μέλη του μεγαλύτερου σωματείου της Κύπρου.”.

Ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους:

Aναφορικά με τις οφειλές προς το κράτος: “Οφειλές υπάρχουν, το κάθε σωματείο έχει… Έχουμε προβεί σε διακανονισμό και κάθε μήνα δίνουμε ένα σεβαστό ποσό”.

Για τον τελικό κυπέλλου μπάσκετ: “Σήμερα υπάρχει σύσκεψη στην Ομοσπονδία και θα μπορούμε να σας ενημερώσουμε αργότερα”.

*********

Οφείλουμε και εμείς πάνω απο όλα να στηρίζουμε τις ομάδες του Σωματείου όπως στηρίζουμε και την ποδοσφαιρική μας ομάδα. Να είμαστε δίπλα στους αθλητές του Σωματείου που αγωνίζονται για την φανέλα της ομάδας μας!

Like
Share
Tweet