Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παρακαλούμε ξανασκεφτείτε το

9da0c31270f4aba7f9351ce083b2b1d0Μετά την ανακοίνωση των τιμών των εισιτήριων για το πακέτο των αγώνων του Champions League γίναμε δέκτες αρκετών τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων από τον απλό κόσμο του ΑΠΟΕΛ για να κάνουμε κάτι να αλλαχτεί αυτή την τιμολόγηση. Κόσμος έκλεγε στο τηλέφωνο γιατί δεν μπορεί οικονομικά να δει την ομάδα του να αγωνίζεται σ’ αυτή την σπουδαία διοργάνωση. Οικογενειάρχες που έχουν 2 και 3 παιδιά δεν ξέρουν πως θα το χειριστούν αυτό το θέμα απέναντι στα παιδιά τους που θέλουν να δουν αυτούς τους αστέρες από κοντά. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν από οικονομική κρίση, και οι γονείς δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Κάνουμε μια παράκληση στο πρόεδρο ….

μας κ .Πρόδρομο Πετρίδη να κάνει δεύτερες σκέψεις. Εισηγούμαστε να μειωθούν οι τιμές κατά 10% τουλάχιστο για να μπορέσουν να πάνε όσοι περισσότεροι γνήσοι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ μπορούν. Δεν είναι σωστό το γήπεδο να είναι άδειο. Πoιος είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα μας προκρίνετε στους ομίλους του Champions League; Είναι για να πηγαίνουμε εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να καμαρώνουμε την ομάδα μας και όχι να την βλέπουμε από την τηλεόραση όπως τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Πιστεύω γράφω εκ μέρους όλων των ΑΠΟΕΛιστών αυτό το άρθρο, το οποίο απευθύνεται στην Διοίκηση. Αν εξαιρέσουμε τους κατόχους διαρκείας, εκτος από τους οικογενιαρχες που έχουν να πληρώσουν ακόμα 2-3 ακριβά παιδικά εισιτήρια (Δυτικής €90), οι οποίοι μένουν ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές από τις τιμές, θα μιλήσωγια τον ΑΠΟΕΛίστα που δεν είναι κάτοχος διαρκείας και θα πάρει το πακέτο για τους 3 αγώνεςΚύριοι της Διοίκησης δεν σκεφτήκατε ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό των οπαδών μας που είναι: άνεργοι, συνταξιούχοι, έχουν οικονομικά προβλήματα, είναι μαθητές ή φοιτητές;

Παρακαλούμε την διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο μας, να δείξει κάποια κατανόηση και να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να μειώσουν τις τιμές τουλάχιστο κατά 10% για να μπορέσει ο απλός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ να παραβρεθεί οικογενειακός στο γήπεδο. Παρακαλούμε ξανασκεφτείτε το.

Σκεφτήκατε ποτέ οτι υπάρχουν οπαδοί μας που μαζεύουν ευρώ με ευρώ για να πάνε το Σάββατο ή την Κυριακή στο γήπεδο να παρακολουθήσουν την ομάδα μας;

Σκεφτήκατε ποτέ οτι υπάρχουν οπαδοί μας που δεν μπορούν κάν να πάνε στα εκτός πόσο μάλλον να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας ή αυτό το πακέτο;

Σκεφτήκατε ποτέ οτι υπάρχουν οπαδοί μας που δεν μπορούν καν να έρθουν στο Γ.Σ.Π. να δούν την ομάδα μας;

ΚΥΡΙΟΙ της Διοίκησης αλλάξτε τις τιμές των πακέτων!

Το ελάχιστο που οφείλετε να κάνετε είναι να μειώσετε τις τιμές και το λιγότερο που μπορείτε να τις μειώσετε είναι στο 10%!

Μπορούσατε εξ αρχής να βάζατε μειωμένη την τιμή του δεύτερου πακέτου που θα έπαιρνε ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, απλά σκεπτόμενοι οτι θα βοηθούσατε τους οπαδούς μας που πραγματικά έχουν οικονομικό πρόβλημα.

Like
Share
Tweet