Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παραμονή των Γενεθλίων μας

Αυτή την Πέμπτη, 07/11/2019 και ώρα 19:55, λίγες ώρες πριν τα γενέθλια του ενδόξου Σωματείου μας, η ποδοσφαιρική μας ομαδα, έχει ραντεβού στο Γ.Σ.Π. με τους τούρκους της Καραμπακ. Όπως είναι από τώρα γνωστό, το γήπεδο, θα είναι σημαιοστολισμένο με ελληνικές σημαίες, ευχόμενοί όλοι να γιορτάσουμε τα 93 γενέθλια μας, με μια νίκη.

Όλοι μας, πρέπει να είμαστε στο γήπεδο, να στηρίξουμε την ομαδα μας, να δώσουμε ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας για να τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Πρέπει τo γήπεδο να είναι γεμάτο, όπως και στο εντός έδρας παιχνίδι μας με τον Αγιαξ.

Μπορεί η ομαδα μας, να μην είναι στα καλύτερα της, μπορεί κάποιοι ποδοσφαιριστές μας να είναι στα κάτω τους, αλλά όταν δούνε την παρουσία του κόσμου, θα πάρουν τα πάνω τους. Θα δώσουν και αυτοί τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γιορτάζει το Σωματείο μας, έχει γενέθλια ο ΑΠΟΕΛ μας και εμείς πρέπει να το γιορτάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Αυτή την Πέμπτη όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να είναι στο Γ.Σ.Π. να ανεμίζουμε τις Ελληνικές μας σημαίες με περηφάνια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet