Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παύει να είναι σύμπτωση

Είναι το τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος στην σειρά που συμβαίνει αυτό το ανεξήγητο με την αμυντική μας λειτουργία. Έγινε στο παιχνίδι μας με την Πάφο, όταν προηγούμασταν με 0-2 και έγινε 2-2, με την ομόνοια όταν προηγούμασταν με 2-0 και έγινε 2-1 και ξανά έγινε χθες με τον Ολυμπιακό όταν είμασταν 0-1, έγινε 1-1 μετά 1-2 και έγινε το 2-2.

Η ομάδα μας χεριάζετε βοήθεια στην αμυντική μας λειτουργία, και δεν εννοούμε τους αμυντικούς μας ποδοσφαιριστές, αλλά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας, που δεν αμύνονται σωστά στις επιθέσεις των αντιπάλων μας.

Η ομάδα μας χεριάζετε βοήθεια, γιατί μείναμε από ανασταλτικούς ποδοσφαιριστές, μείναμε από δυνάμεις λόγο κουράσεις, βλέπε Μοραις (34 χρονών), Αλωνεύτης (35 χρονών) και οι υπόλοιποι δεν αμύνονται σωστά για να βοηθήσουν τους συν ποδοσφαιριστές τους στην άμυνα.

Ο προπονητής μας, ο κ. Δώνης, πρέπει να βρει τους τρόπους να βοηθήσει σ ‘αυτό το τομέα την ομάδα μας. Εάν χρειαστεί να παίξουμε αντί-ποδόσφαιρο, δηλαδή με πέντε αμυντικούς και τέσσερις κόφτες, πρέπει να το κάνει.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας, είναι κατακουρασμένοι, λόγο των πολλών παιχνιδιών σε Κύπρο και Ευρώπη. Όλοι γνωρίζουμε ότι η αμυντική μας γραμμή έχει αλλάξει σχεδόν τέλειος, λόγο των πολλών σοβαρών τραυματισμών μας. Το μόνο που μετράει αυτή την στιγμή, είναι οι τρεις βαθμοί και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τίποτα άλλο δεν μετράει. Η ομάδα με τους περσότερους βαθμούς θα πάρει το πρωτάθλημα και αυτή η ομάδα πρέπει να είμαστε εμείς.

Κ. Δώνη, κάνε ότι χρειάζεται η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Ξέχνα τα συστήματα και το ορθόδοξο ποδόσφαιρο, όταν βλέπεις ότι οι ποδοσφαιριστές μας, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα. Βλέπεις ότι μένουν από δυνάμεις και εσύ είσαι ο καθόλα υπεύθυνος να τους βοηθήσεις. Να σταματήσουμε να παίζουμε με την φωτιά, γιατί στο τέλος θα καούμε από μόνοι μας.

 Έχουν μείνει 10 αγώνες, τελικοί, και πρέπει να πάρουμε όσο περισσοτέρους βαθμούς μπορούμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet