Πείτε ότι τώρα ξεκινούμε!!!

Η πικρία στα πρόσωπα των ΑΠΟΕΛιστών είναι ακόμη ζωγραφισμένη. Δεν είναι εύκολο, για εμάς τους περήφανους ΑΠΟΕΛίστες, να χωνέψουμε αυτόν τον απροσδόκητο αποκλεισμό από τον 1ο γυρο του Champions League.  Πρέπει όμως να ανασυνταχθούμε και να ψηλώσουμε κεφάλι και να βάλουμε ψηλούς στόχους στο Europa League.

Είμαστε αναγκασμένοι, να το κάνουμε αυτό, γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είμαστε ΑΠΟΕΛ και ποτέ δεν τα παρατάμε. Την απογοήτευση μας, θα την κάνουμε επιτυχία.

Πες τε ότι τώρα ξεκινούν οι Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Πείτε ότι πέρσι δεν πήραμε το πρωτάθλημα και ξεκινάμε στο Europa League. Πείτε κάτι στον εαυτό σας, για να το κάνετε να νιώσει καλυτέρα, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα μας.

Πρέπει να το καταλάβουμε, δεν υπάρχει άλλο δρόμος, η στηρίξει προς την ομάδα μας είναι μονόδρομος. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Μια αποτυχία είναι, όπως έχουν όλες οι ομάδες του πλανήτη, ανεξαρτήτως εμβέλειας.

Όσο για τα 7-8 εκατομμύρια που χάθηκαν, γιατί όσοι είναι ρεαλιστές το κατάλαβαν ότι από την φετινή χρονιά, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξαναμπούνε ομάδες της εμβέλειας του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League, θα πρέπει να βρουν τρόπους ο πρόεδρος μας, κ. Πρόδρομος Πετρίδης μαζί με τους υπολοίπους του συμβουλίου του να τα καλύψουν. Αυτή είναι η δουλειά τους, και αυτό πρέπει να κάνουν.

Εμάς, η δουλειά μας, είναι να στηρίζουμε την ομάδα μας και στους ποδοσφαιριστές μας, ανεξαρτήτως καταστάσεων, για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε και να βρει ξανά η ομάδα το δρόμο της. Δεν αποκλειστήκαμε γιατί η ομάδα μας δεν είναι καλή, αλλά γιατί η ομάδα μας ήταν ανέτοιμη.

Γι’ αυτό στηρίξτε την ομάδα μας, τώρα που μας έχει πραγματικά ανάγκη. Μετά από τις επιτυχίες, έρχονται και αποτυχίες και μετά από τις στεναχώριες έρχονται ξανά οι χαρές.

ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Hitman

Like
Share
Tweet