Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Περι συζητήσεων…

newsΟ μήνας των Χριστουγέννων κοντεύει να τελειώσει και να αρχίσει ο πολυπόθητος μήνας των μεταγγραφών. Ονόματα πάνε και έρχονται πολλά στην μεταγραφολογία του ΑΠΟΕΛ. Όπως όλοι καταλάβουμε το όνομα ΑΠΟΕΛ πουλά και ο κάθε λογής αθλητικογράφος ανά το Παγκύπριο και όχι μόνο προσπαθεί να γεμίσει το μυαλό του ΑΠΟΕΛίστα με αερολογίες. Δεν λέω, κάποια απο τα πολλά ονόματα που θα γραφτούν μπορεί να υπογράψει με την ομάδα μας και να τον δούμε να αγωνίζεται για το υπόλοιπο της σαιζόν με τα γαλαζοκίτρινα χρώματα.

Όπως βλέπουμε τα πράγματα, υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν απέδειξαν οτι είναι τα ονόματα που διαφημίζονταν απο τους μάνατζερ τους. Μπορούμε όμως να αντεπεξέλθουμε στον φετινό μαραθώνιο και να κατακτήσουμε για 4η συνεχόμενη χρονία το πρωτάθλημα; Οι παίκτες που θα έρθουν θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου αυτού;

Ερωτήματα που θα τα μάθουμε στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς.

Είναι όμως δικαιολογία οι μεταγραφές για την κακή παρουσία της ομάδας μας τον τελευταίο μήνα ή υπάρχει κάτι άλλο; Αν ανασκοπήσουμε τις σαιζόν απο την πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα δούμε ότι οι χειμερινοί μήνες είναι αυτοί που χαμηλώνουμε ρυθμούς άθελα μας. Ναι δεν λέω, η φετινή μας πορεία και ειδικά στα ντέρμπι ήταν χάλια, αλλά όπως λέει και ο Πρόδρομος «στο τέλος ξουρίζουν τον γαμπρό». Αποδείχτηκε ότι το ΑΠΟΕΛ μας διαθέτει πάγκο και αυτό βοηθά στην κρισημότερη καμπή του πρωταθλήματος που είναι τα playoff. Εκεί που οι υπόλοιπες ομάδες θα μετράνε τραυματισμούς και απουσίες, εμείς θα έχουμε τις λύσεις για να καθαρίσουμε και αυτό το πρωτάθλημα.

Έχουμε τους παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν την ζημία και δεν είναι άλλοι απο τα νεαρά ταλέντα μας που υπόγραψαν συμβόλαιο επαγγελματικό φέτος. Βασίλης Παπαφώτης, Γιώργος Χριστοδούλου, Ράφα Αναστασίου και 2-3 άλλοι είναι παίκτες που διψάνε να τους δωθεί η ευκαιρία να αποδείξουν ποιοί πραγματικά είναι και με την συμβολή τους μπορούμε να κτυπήσουμε όλα τα ντέρμπι, φτάνει να τους δωθεί η ευκαιρία απο τον καθήν αρμόδιο.

Να ηρεμήσουμε, σταματούμε τα νεύρα και τις φωνές και ο Φεβρουάριος δεν είναι μακρία. Στην κρισημότερη στροφή του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ μας θα αποδείξει σε όλη την Κύπρο ότι αξίζει να βρίσκεται κάθε χρόνο σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

 ΠΙΣΤΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΟΠΑΔΟΣ

Υ.Γ. Αυτές οι αερολογίες που ακούγονται απο τον ένα και τον άλλο, ότι το πρωτάθλημα φέτος θα το δώσουν στην αεκ λόγο γηπέδου να τις αφήσουν στο περιθώριο γιατ’ι ΛΟΓΙΚΑ δεν “στεκεί”. Άιντε να καταφέρει να περάσει 2ο και 3ο προκριματικό στα play off θα αντιμετωπίσει μεγαθήρια απο τεράστια πρωταθλήματα. Γι’ αυτό αφήστε το πρωτάθλημα στην ομάδα που ξέρει καλύτερα πως να το αξιοποιήσει.

Like
Share
Tweet