Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Περιμένουμε τον Juan Jose Lorenzo

apoel_scouterΕίμαστε στην μεταγραφική περίοδο και περιμένουμε τον ‘Αι Βασίλη’, δηλαδή τον αρχισκάουτερ μας Juan Jose Lorenzo, για να δούμε τι δώρα θα μας φέρει. Θα είναι δώρα αξίας ή δώρα άδωρα; Τον έχουμε προσλάβει για να κάνει αυτή την δύσκολη δουλειά των μεταγραφών, που είναι ένα κομμάτι σημαντικό που υστερούσαμε εδώ και πολλά χρόνια. Σπαταλούσαμε άδικα τα χρήματα μας. Θέλουμε ποδοσφαιριστές αξίας και ποιότητας για να μείνουν για αρκετά χρόνια στην ομάδα μας. Εάν είναι..

Να βρούμε ποδοσφαιριστές από άλλες κυπριακές ομάδες, τότε δεν τον χρειαζόμασταν. Το κάνει πολύ καλύτερα του, ο Μανιταράς εδώ και αρκετά χρόνια. Έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να πείθει τους κάλους Κυπρίους ποδοσφαιριστές, να τους εντάσει στην ομάδα μας, βλέπε, Χρύση, Μακρίδη, Σταύρο Γεωργίου, Μερκή και τόσους άλλους που έχουν έρθει και αφήσαν το στίγμα τους στην ομάδα μας.

Από τον αρχισκάουτερ μας, κ. Juan Jose Lorenzo, περιμένουμε πολύ περισσότερα και θα είμαστε πολύ αυστηροί μαζί του. Μέχρι στιγμής, έχουν αποχωρίσει 2 ποδοσφαιριστές μας, Σερτζιο και Λατζι, και δεν έχει ενταχθεί κανένας ακόμη στην ομάδα μας. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στην ομάδα μας, να έρθουν το συντομότερο, για να δέσουν με τους υπόλοιπους. Ετσι, να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Double. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, θα πρέπει να είναι 11αδατοι και αυτό δεν σηκώνει συζήτηση.

Προσωπικα επιμένω ότι πρέπει να ενταχθούν στην ομάδα μας τρεις ποδοσφαιριστές, ένας σε κάθε γραμμή. Πρέπει να είναι επιπέδου Καρλάο, Ντε Βινσεντι και Καβενάγκι. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, θα είναι εκείνοι, που θα βοηθήσουν στα μέγιστα το καλοκαίρι, για να τα καταφέρουμε να μπούμε ομίλους, εφοσον με το καλό κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό οι απαιτήσεις μας είναι πολύ ψηλές και θα περιμένουμε τα SMS και τις ανακοινώσεις.

Αυτή την χρονική περίοδο έχουμε το χρήμα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο για να φέρει στα ταμεία μας και αλλά εκατομμύρια, όπως κάναμε την περίοδο που πληρώσαμε για να πάρουμε τον Αιλτον και Τρισκόφσκι. Επενδύουμε σωστά για να μαζέψουμε τους καρπούς μετέπειτα και να εδραιώσουμε την παντοδυναμία μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet