Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δηλώσεις Πετεβίνου στον Super Sport FM

det_petevinosΜε πρωινές του δηλώσεις στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε για όλα τα θέματα που  απασχολούν του «γαλαζοκίτρινους» τονίζοντας ότι απίθανο να προλάβει ο Αλωνεύτης…

Για το θέμα των εισιτηρίων…
«Δημιουργήθηκε μια τεχνητή αντιπαράθεση επειδή το Τσίρειο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τη διανομή των εισιτηρίων σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην προκήρυξη. Ήταν ο μοναδικός λόγος που προκάλεσε αυτό το πρόβλημα. Είδαμε όμως χθες, ότι μέσα σε 30 λεπτά, βρέθηκε η λύση.  Το ΑΠΟΕΛ συντάσσεται πλήρως με την ΑΕΛ, τον Απόλλωνα και τον Άρη για το θέμα του γηπέδου στη Λεμεσού και τη δημιουργία ενός γηπέδου που θα μπορεί να εξυπηρετεί τη δικαιότητα του διαχωρισμού των φιλάθλων».

Για το πότε θα αρχίσει η προπώληση…
«Θα γίνει σε λίγο η αστυνομική σύσκεψη και αναμένουμε να ολοκληρωθεί για να είμαστε συγκεκριμένοι. Αν δεν τα καταφέρουμε σήμερα το απόγευμα, αύριο το πρωί θα αρχίσει η προπώληση».

Για τον Αλωνεύτη…
«Εδώ και δέκα μέρες περιορίζεται σε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Από τη στιγμή που απομένουν δύο μέρες για το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο να είναι ετοιμοπόλεμος. Είναι από δύσκολο έως αδύνατο να αγωνιστεί».

Για τον Χιώτη…
«Έκανε τρέξιμο χθες και σήμερα θα αυξήσει τους ρυθμούς. Οι πιθανότητες να μείνει εκτός είναι ελάχιστες».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα…
«Είναι πολύ καλό το κλίμα. Γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να είναι προσηλωμένοι μιας και αποτελεί ένα ιστορικό παιχνίδι. Το θέλουν πολύ όλοι. Αυτοί που είναι χρόνια στην ομάδα, θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αφού κατανοούν πόσο σημαντικό θα είναι  το δεύτερο σερί πρωτάθλημα. Υπάρχουν και αυτοί που έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το πρώτο πρωτάθλημα. Θα είμαστε προσηλωμένοι με διάθεση και πάθος για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το στόχο μας».

Για τη σημασία που έχει η νίκη που προηγήθηκε φέτος στο Τσίρειο…
«Υπάρχει ένα παράδειγμα, όμως η προϊστορία δεν σημαίνει κάτι. Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό».

Για την τιμή του εισιτηρίου (25 ευρώ) για τον τελικό κυπέλλου και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν μαθητικά και παιδικά…
«Έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για το γεγονός ότι δεν εκδόθηκαν μαθητικά και παιδικά εισιτήρια. Κατανοούμε τον κόσμο. Από τη μέρα που ανέλαβε η διοίκηση, έχει μειώσει την τιμή των εισιτηρίων σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Για τα παιδικά και μαθητικά εισιτήρια θα πρέπει να πούμε ότι, εδώ και τέσσερα χρόνια δεν υπάρχουν στους τελικούς. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικά φέτος. Έπρεπε να γίνει αποδεκτό από όλες τις πλευρές. Και ο κόσμος πρέπει να κάνει μια μικρή υπέρβαση για να κατακτήσει ένα τίτλο. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο. Απευθυνόμαστε στον κόσμο για να αντιληφθεί πλήρως ότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά».

Πηγή: 24sports.com.cy

Like
Share
Tweet