Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Πετεβινος μιλησε για ολα…

petevinos-1Ο Νεκταριος Πετεβινος μιλησε για ολα στο Super Sport FM! Για τον αγριανο σημαντικο αγωνα, για το σταδιο ετοιμοτητας των ποδοσφαιριστων μας, για τον μεταγραφικο σχεδιασμο και πολλα αλλα. Διαβαστε αναλυτικα τα λεγομενα του:

Για τον αυριανό επαναληπτικό με την TNS: «Στον πρώτο αγώνα είχαμε κατοχή, ελέγξαμε το παιχνίδι όμως μας έλειπε η δημιουργικότητα και η ουσία με ένα γκολ. Με αυτό το σκεπτικό ολοκληρώνει η ομάδα την προετοιμασία της. Θέλουμε να πετύχουμε το ζητούμενο και να πάρουμε την πρόκριση. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Κύπρο. Θα έχουμε να προσθέσουμε ακόμα μια βδομάδα προετοιμασίας αλλά και την παράμετρο του κόσμου. Περιμένουμε να μας ενισχύσουν και να πάρουμε την πρόκριση. O ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που γνωρίζει τα δεδομένα της εποχής. Έχει καταφέρει να αντεπεξέλθει τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα αρχίζει να αφομοιώνει τα στοιχεία που δουλεύει το προπονητικό επιτελείο. Άλλωστε, ο βασικός κορμός και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ήταν και πέρσι στο ρόστερ. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι αυτή η βδομάδα προσέφερε το χρόνο για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να έχουν περισσότερη ετοιμότητα».

Για τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες: «Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η TNS μπορεί να μην έθελξε, όμως κατάφερε να μην δεχτεί γκολ. Η προετοιμασία εστιάστηκε στο πώς θα αντιμετωπίσουμε τη φιλοσοφία της ομάδας. Το θέμα είναι να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να εφαρμόσουν τη θεωρεία που εφαρμόστηκε στις προπονήσεις και στην πράξη».

Για τον κόσμο που αναμένεται να βρεθεί στο ΓΣΠ: «Έχουμε φτάσει γύρω στα 6.500 διαρκείας, ενώ έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής 2.000 μεμονωμένα εισιτήρια. Βρισκόμαστε στις 8.500. Αναμένουμε να έχουμε αυξημένο αριθμό διάθεσης εισιτηρίων σήμερα και αύριο. Υπολογίζεται να βρεθούν 10.000-12.000».

Αν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός: «Σαφώς και έχει ολοκληρωθεί. Η ομάδα είχε συγκεκριμένες ανάγκες και ο προγραμματισμός έχει ολοκληρωθεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το… μετά προσδιορίζεται από τις ανάγκες που έχει η ομάδα. Ας μην ξεχνάμε ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου. Δεν υπάρχει οτιδήποτε στον ορίζοντα που να δείχνει ότι είναι ανοιχτός ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Έχουμε τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν μπορείς να αναφερθείς σε οποιαδήποτε άλλη ανάγκη μεταγραφικού προγραμματισμού από τη στιγμή που αποκτήθηκαν τέσσερεις ποδοσφαιριστές και δεν αγωνίστηκαν».

Για το στάδιο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν πρόσφατα:  «Η φιλοσοφία και η υπομονή που επιδείχτηκε είχε ως στόχο να επιλεγούν ποδοσφαιριστές που θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον γ΄ προκριματικό γύρο. Ο Λάγο ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα, όμως δεν συμμετείχε σε ομαδικές προπονήσεις. Έχει καλύψει σημαντικό έδαφος. Ο Γιαννιώτας συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία και στα φιλικά του Ολυμπιακού. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντε Καμάργκο. Την τελευταία στιγμή δεν δηλώθηκε στον κατάλογο της Γκενκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Ολοκλήρωσε την προετοιμασία και αγωνίστηκε και στα φιλικά και έτσι είναι σε ψηλό βαθμό ετοιμότητας. Όσες επιλογές έγιναν είχαν μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Θα ήταν ιδανικό να αποκτηθούν πριν από τον β΄  προκριματικό γύρο όμως δεν ήταν δυνατό. Η επιμονή που έδειξε το ΑΠΟΕΛ και το αγωνιστικό κίνητρο που δίνει η ομάδα βοήθησαν για να αποκτηθούν».

Αν θα αποχωρήσει ο Καρλίτος και τι γίνεται με την περίπτωση του Εστρέλα: «Αυτά που ακούμε περί δανεισμών ποδοσφαιριστών είναι μια θεωρητική προσέγγιση. Το ρόστερ κλειδώνει στις 31 Αυγούστου και όχι τώρα. Οι ποδοσφαιριστές που επιλέγονται για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ποδοσφαιριστές που επιλέγονται σε αριθμό για συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Δεν υπάρχει ανάγκη πρόθεσης ή αφαίρεσης στις λίστες την δεδομένη χρονική περίοδο. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Like
Share
Tweet