Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πετρίδης: Συνταγή από τα παλιά άλλα ενισχυμένη

0e353bfb9725998ddf3e4937229d8ebe_LΟ πρόεδρος μας κ. Πρόδρομος Πετρίδης, στην δεύτερη του θητεία στο πηδάλιο του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, με πολύ πιο ώριμη σκέψη και χωρίς υπαρξισμούς, προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα δυνατή με παρών και μέλλον. Στην πρώτη του θητεία το κατάφερε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, και το ΑΠΟΕΛ έγινε ξανά πρωταγωνιστής στο κυπριακό πρωτάθλημα. Με τους Χρύση, Γεωργίου, Μακρίδη, Γερμανό και πολλούς άλλους χρόνο πάρα χρόνο το ΑΠΟΕΛ έπαιρνε το πρωτάθλημα και στο ενδιάμεσο το κύπελλο.  Ένας από τους λόγους αυτής της επιτυχίας ήταν η συνταγή του καλού κύπριου ποδοσφαιριστή. Αυτή την συνταγή δεν την ξέρει κανένας καλύτερα  από τον κ. Πετρίδης και τώρα….

Άρχισε να φαίνετε ξεκάθαρα ότι την ιδία συνταγή θα χρησιμοποιήσει και αυτή την θητεία του. Ήδη κάποια ονόματα έχουν ακουστεί, άλλα εμείς λέμε, ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Ο πρόεδρος μας έχει ξεκινήσει δυναμικά μαζί με τους συνεργάτες τους να κινούνται σαυτή την κατεύθυνση, και έχουν προσεγγίσει κάποιους ποδοσφαιριστές που αξίζουν να είναι στο ΑΠΟΕΛ. Η διαφορά αυτής της θητεία, με την προηγούμενη είναι ότι αυτή την φόρα θα ξεκινήσουν αυτή την προσπάθεια και από ποδοσφαιριστές που θέλουν να εντάξουν στην ακαδημία μας.

Μαζί με την συνεργασία της ιδιωτικής σχολής PASCAL, θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να κάνουν την πρώτη ιδιωτική αθλητική σχόλη στην Κύπρο, με πρότυπα ομάδων του εξωτερικού. Δηλαδή τα παιδιά αυτά θα φοιτούν στη σχόλη αυτή και θα έχουν  περισσότερα μαθητή αθλητισμού, πρωί και απόγευμα.  Με αυτή την προσπάθεια που γίνετε θα έχουμε αποτελέσματα λίγα χρόνια, δηλαδή όταν τα πρώτα παιδιά θα αρχίσουν να αποφοιτούν από την σχολή και θα ασχολούνται επαγγελματικά με τον ποδόσφαιρο ή με κάποιο άλλο άθλημα.

Αυτό έπρεπε να γίνει από καιρό, αλλά δυστυχώς το πολλή χρήμα φλόμωσε τους πάντες. Από τα €78 εκατομμύρια που πήραμε τα τελευταία 5 χρόνια δεν αξιώθηκαν, παρόλο που υποσχέθηκαν, να διαθέσουν €2 εκατομμύρια για την αθλητικό κέντρο στην Κοκκινοτριμιθιά.

Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα για να μπορέσουμε να κρατηθούμε στα ψηλά. Έχουμε αλλάξει επίπεδο και γιαυτό απαιτούνται αυτές οι καινοτόμες αλλαγές. Δεν μπορεί κανείς να μας συναγωνιστεί, φτάνει εμείς να το θελήσουμε. Οι άλλο ασχολούνται με τα χρέη τους, και εμείς πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό όσο καλύτερα γίνετε. Πρωτάθλημα κάθε χρόνο και είσοδος μας στους κερδοφόρους ομίλους του Champion League.

Όταν το ΑΠΟΕΛ ΘΕΛΕΙ οι άλλοι απλός παρακολουθούν.

Hitman

Like
Share
Tweet