Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πίκρες αλήθειες

Ακούγετε πάρα πολύ έντονα ότι ο προπονητής μας, κ. Γιώργος Δώνης, θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα μας, η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν θέλουμε να συμβεί αυτό, γιατί έχουμε μπουχτίσει από τις πάρα πολλές αλλαγές προπονητών στην ομάδας μας.

Εμείς δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και ούτε θα γίνουμε ποτέ μηδενιστές. Ο κ. Γιώργος Δώνης, έσωσε την χρονιά αυτή, με τα πολλά εκατομμύρια του Champions League, και το τομάρι των διοικούντων μας, για τις καλοκαιρινές πατάτες τους.

Για ακόμη μια χρονιά, η κλήρωση του Champions League για το κ. Δώνη ήταν πάρα πολύ δύσκολη και δεν τον άφησε να διακριθεί. Επίσης άτυχος ήταν και στο θέμα των πολλών τραυματισμών που δεν ευθύνεται το τεχνικό τεαμ. Να θυμίσουμε ότι από την ομάδα μας, που μπήκαμε στο Champions Leagues, Βατερμαν, Μιλανοφ, Λαγο, Ρουεδα, Βινισιους, Καρλαο και Μοραις, μόνο ο 35χρόνος Μοραις παίζει και τώρα τελευταίος και ο Καρλαο.

Όταν  από τους 7 μέσο αμυντικούς σου, οι 1.5 παίζουν, τότε καταλάβεις το μεγάλο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει. Εάν προσθέσουμε σ ‘αυτούς και τον μόνιμο τραυματία Εφραιμ, τότε τι να πεις!!!

Όταν το Γενάρη οι άλλες ομάδες έκαναν μεταγραφές, εμείς κάναμε αντικαταστάσεις ποδοσφαιριστών και κάποιο από αυτούς δεν το αφήσαμε να έρθει για εθνικιστικούς λόγους. Δηλαδή, μετά την είσοδο μας στους ομίλους του Champions League, τίποτα άλλο δεν είχαμε την τύχη υπερ. μας.

Στο μόνο μου που του ρίχνουμε κάποιες ευθύνες, είναι στο θέμα πειθαρχίας, εντός και εκτός του γήπεδου. Έχουμε ποδοσφαιριστές απείθαρχους, πχ. Εμπρεσιλιο, Σαλαι και Σοoυζα που μας στοίχισαν κάποιους πολυτίμους βαθμούς. Βλέπαμε άτομα στο μπάγκου μας, όχι ποδοσφαιριστές, να κάνουν τα δικά του, χωρίς κανένας να τους βάλει στην θέση τους. Αυτό είναι το μόνο που του καταλογίζουμε, αλλά αυτό δεν ήταν η αίτια.

Η αλήθεια είναι, ότι ούτε ο κ. Δώνης ήθελε να ανανεώσει το συμβολαίου του, όταν του το πρωτινά, γιατί πάντα περίμενε το μεγάλο ψάρι, όπως όλοι μας. Όταν η διοίκηση του έκανε την πρόταση για ανανεώσει, αυτός πάντα έλεγα να τελειώσει το πρωτάθλημα και βλέπουμε. Τον τελευταίο καιρό, εκείνο που κατάφερε να τον πίεση να μείνει η διοίκησα μας, είναι ότι σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος θα έμενε και αυτός συμφώνησε.

Τώρα, η διοίκηση, με την γνωστή της συνταγή, θέλει να κάνει την ανατροπή στο πρωτάθλημα. Η συνταγή όμως των τριών προπονητών σε ένα ποδοσφαιρικό έτος, δεν είναι πάντα ότι καλύτερο για τους λόγους που όλοι μας καλά γνωρίζουμε.

Να μην ξεχάσουμε και τον αχάριστο κόσμο της ομάδας μας, που αγοράζει εισιτήρια διαρκείας στην δυτική κάτω, για να μπορεί να βρίζει τους εκάστοτε προπονητές μας και να τους κάνει να βγαίνουν έξω από τα ρούχα τους. Σ ’αυτό το κομμάτι φέρει πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη η διοίκηση μας, που ξέρει ποιοι είναι αυτοί και δεν τους βγάζει έξω από τα γήπεδα. Αυτοί οι τύποι είναι οι χειρότεροι εχθροί του ΑΠΟΕΛ, μια μεγάλη μάστιγα που πρέπει κάποιο από την διοίκηση μας, να έχει τα κότσια να κάνει κάτι. Αυτοί η κατάσταση με αυτούς δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Για ότι παθαίνουμε φταίμε μόνο εμείς και τουλάχιστο οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε καταλάβει.

Ευχόμαστε αυτά που γράφονται να μην είναι αλήθεια, αλλά εάν είναι τότε εμείς έχουμε να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον ΑΝΘΡΩΠΟ Γιώργο Δώνη.

Πρέπει επιτέλους όλοι να το καταλάβουμε ότι:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για εμάς

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet