Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποιους άλλους θα αναστήσουμε;

APOEL_GODΣτα τελευταία παιχνίδια μας, στο Γ.Σ.Π. με ομόνοια, ανόρθωση και απόλλων, είχαμε να αντιμετωπίσουμε ‘νεκρές’ ομάδες που ήταν έτοιμες να τα διπλώσουν για την φετινή σεζόν, λόγο τις βαθμολογικής του απόστασης που είχαν από εμάς, συν το τρίποντο που θα τους παίρναμε. Εάν παίρναμε τις νίκες, που έτσι ήταν το φυσιολογικό, παιχνίδια στο Γ.Σ.Π. , θα ήμασταν με μεγάλη διαφορά βαθμών από το δεύτερο και άλλα θα τελείωναν. Δυστυχώς, στο ένα παιχνίδι φέραμε ισοπαλία και στα άλλα δυο χάσαμε. Κάτι αδιανόητο για την ομάδα μας, να χάνει ντέρμπι μέσα στην έδρα μας, άλλα βρήκαμε τον τρόπο και τα καταφέραμε. Έσπασαν παραδώσεις δεκαετιών, έσπασε και η ψυχολογία μας. Αναστήσαμε ‘νεκρές’ ομάδες και τώρα θα έχουν και απαιτήσεις από τους άλλους. Κάναμε τα εύκολα δύσκολα για την ομάδα μας, έχει πλέων γίνει συνήθεια για εμάς, γιατί έτσι ακριβός έγινε και στην περσινή σεζόν. Είμαστε +5 από τον δεύτερο, ακριβός την ιδία περίοδο και πήγαμε στο -4. Ο προπονητής μας …

ακόμα ψάχνετε και πειραματίζετε μεταξύ των ποδοσφαιριστών μας, και τις περισσότερες φορές κάνει τις λάθος επιλογές λόγο και των πολλών τραυματισμών που υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι. Κάποιοι παίχτες μας είναι 11αδατοι και κάποιοι άλλοι είναι για βοήθειες εάν τους χρειαστούμε. Δεν μπορούν να αποδώσουν, στο βαθμό που τους θέλουμε και αυτό μας στοιχίζει.

Η ομάδα μας, χρειάζεται σβελτάδα και τσαμπουκά από ποδοσφαιριστές που μπορούν να τριπλάρουν και να πάρουν πάνω τους το παιχνίδι. Χωρίς την ταχύτητα είμαστε μια προβλέψιμη ομάδα και μας αναχαιτίζου πολύ εύκολα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Έρχεται η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη και όπως έχει δηλωθεί θα γίνουν 3-4 μεταγραφές για να ενισχυθεί το ρόστερ μας. Θα έρθουν πίσω οι τραυματίες Εφραίμ και Αλωνεύτης που θα δώσουν την ταχύτητα και θα δημιουργούν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Οι άλλοι πήραν τις ευκαιρίες τους, απέδειξαν ότι δεν μπορούν,  και να μην έχουν παράπονο γιατί πάνω από όλα είναι ο ΑΠΟΕΛ και απλός να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που τους χρειαστούμε.

Πρέπει να ανασυνταχτούμε, και να μείνουμε κοντά στην ομάδα μας και να είμαστε όλοι σίγουροι ότι στο τέλος πάλι θα το πάρουμε το Double και το σύνθημα μας που λέμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο ξανά στο ΑΠΟΕΛ, θα γίνει Πρωτάθλημα και Κύπελλο ΜΟΝΟ στο ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet