Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποιός είναι πραγματικά ο αντίπαλος μας;

opponentΤην Τρίτη 14/07/2015 ξεκινά για την ομάδα μας το φετινό Ευρωπαϊκό ταξίδι και ευελπιστούμε όλοι μας οι βαλίτσες μας να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται. Εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες ζούμε και αναπνέουμε γι’ αυτά τα Ευρωπαϊκά ταξίδια. Έχουν πλέον γίνει συνήθεια στην ζωή μας. Φέτος τα πράγματα όμως είναι πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές σε πολλούς τομείς. Κάποια από αυτά τα πράγματα θα είναι το βαρόμετρο για το πόσο μακριά θα πάει η βαλίτσα μας. Ποιός θα είναι ο αντίπαλος μας στα πρώτα μας παιχνίδια;…

Μπορεί στα χαρτιά να γράφει ότι η αντίπαλος μας στο 2ο προκριματικό γύρο να είναι η Βαρντάρ Σκοπίων, που είναι μια δυναμική ομάδα με προσδοκίες και φιλοδοξίες, αλλά εμείς λέμε ότι ο πραγματικός μας αντίπαλος είναι η ετοιμότητα και η ομοιογένεια της ομάδας μας. Όπως είπαμε και προηγούμενως, κάποιοι βασικοί παράμετροι έχουν αλλάξει από τις προηγούμενες χρονιές. Ποιοί είναι αυτοί παράμετροι;

  1. Ξεκινάμε από τον 2ο προκριματικό γύρο δηλαδή 15 μέρες πιο γρήγορα από άλλες χρονιές. Θα έχουμε μια εβδομάδα λιγότερη για προετοιμασία από άλλες χρονιές και λιγότερα φιλικά. 
  2. Νέος προπονητής στην ομάδα μας, ο κ. Πασιένσια . Θα ξεκινήσει από τα δύσκολα από Ευρωπαϊκά παιχνίδια που δεν σηκώνουν λάθη, αλλά ούτε πειραματισμούς. Η αποφάσεις του για ποιό σύστημα θα ακολουθήσει και ποιους ποδοσφαιριστές θα εμπιστευτεί για να βάλουν την ομάδα στους ομίλους πρέπει να ξεκαθαρίσουν στο μυαλό του το συντομότερο για να δουλέψει με αυτούς και να βγει η ομοιογένεια.
  3. Αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές στην αρχική 11αδα. Τις προηγούμενες χρονιές που μπήκαμε ομίλου, η ομάδα μας στηριζόταν στον περσινό κορμό μέχρι οι νέοι να μπουν στο πετσί της ομάδας μας. Φέτος στηριζόμαστ, αρκετά στους νέους ποδοσφαιριστές για να μπούμε ομίλους. 
  4. Νέος τεχνικός διευθυντής ο Μαντούκα που ξέρει την ομάδα, την νοοτροπία και τους ποδοσφαιριστές μας  πάρα πολύ καλά. Το στοίχημα είναι όλα αυτά που γνωρίζε, να τα εμπεδώσει στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές μας για να επιτύχουμε τους στόχους μας. 
  5. Ο απαιτητικός κόσμος του ΑΠΟΕΛ που κάθε χρόνο αντί να μαθαίνουμε απο τα λάθη μας όλο και περισσότερο γινόμαστε πιο απαιτητικοί και ‘μούρμουροι’. Δεν έχουμε την ανάλογη υπομονή και να αφήσουμε την τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές μας να πάρουν το χρόνο τους, να δουλέψουν και να παράξουν έργο. Χωρίς να τους δούμε να αγωνίζονται σε επίσημα παιχνίδι, ήδη αρχίσαμε να ‘σκαρτάρουμε’ ποδοσφαιριστές και προπονητές. Υπομονή και στήριξη. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε εάν θέλουμε να είμαστε σωστοί φίλαθλοι

Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο μοναδικός αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ είναι το ανέτοιμο ΑΠΟΕΛ. Όταν η ομάδα μας είναι έτοιμη καμία Βαρντάρ  ή άλλη ομάδα αυτού του επιπέδου και πολύ πιο πάνω δεν μπορεί να μας συναγωνιστεί. Το στοίχημα είναι η ομάδα μας στο πρώτο Ευρωπαϊκό της παιχνίδι να είναι έτοιμη εμψυχωμένη και διψασμένη για διάκριση και όλα θα πάνε καλά. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και γι ΄αυτό πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη των Ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων και όλοι εμείς να γεμίσουμε το γήπεδο.

 ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet