Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

«Πείσε μας πρόεδρε, να έρθουμε γήπεδο»

Χθες, Χριστούγεννα, και επι ευκαιρίας Χρόνια Πολλά σε όλους, μετά που φάγαμε και ήπιαμε τα ποτά μας, και κάτσαμε τέζα στους καναπές (η δουλειά μας), μπήκα και στο Facebook, να ευχηθούμε σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Εκεί είδα και το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του προέδρου μας, κ. Πρόδρομου Πετρίδη, και από κάτω είδα και κάποια σχόλια ΑΠΟΕΛιστων.

Ένα από τα πολλά σχόλια που διάβασα, με προβλημάτισε αρκετά. Το σχόλιο αυτό έλεγε, «πείσε μας πρόεδρε, να έρθουμε γήπεδο». Ένα μήνυμα, που το σκέφτονται και το λένε χιλιάδες ΑΠΟΕΛιστες, τα τελευταία δυο χρόνια. Ειλικρινά αυτό το μήνυμα, μου καρφώθηκε στο μυαλό και σαν ΑΠΟΕΛιστας, με προβλημάτισε αρκετά.

Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του προέδρου μας, υπήρχαν και αυτά τα λόγια

«Συνολικά ο ΑΠΟΕΛ μετρά πλέον 63 ποδοσφαιρικούς τίτλους και είναι μακράν η πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα στην Κύπρο. 11 από αυτούς τους 63 τίτλους, προήλθαν τα τελευταία 6 χρόνια τοποθετώντας την ομάδα μας στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου, με διαφορά 13 τίτλων από την 2η ομάδα που ακολουθεί.

Ταυτόχρονα φέτος ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε για 8η χρονιά στην ιστορία του και 6η φορά τα τελευταία 7 χρόνια, σε ευρωπαϊκό όμιλο. Με την αξία αυτού του ρόστερ καταφέραμε να προκριθούμε για τρίτη φορά στην ιστορία μας, στη φάση των knock out ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ο ΑΠΟΕΛ θα παίζει ποδόσφαιρο εκτός συνόρων μέχρι και τον ερχόμενο Φεβρουάριο τουλάχιστον…»

Όταν μετά διαβάζω από κάτω στα σχόλιο, «πείσε μας πρόεδρε, να έρθουμε γήπεδο», τότε κατάλαβα αμέσως, ότι ο ΑΠΟΕΛιστας, έχει βαρεθεί να πανηγυρίζει, έχει βαρεθεί να προκρίνετε στους ομίλους, έχει βαρεθεί να προκρίνετε στα knock out των ομίλων. Έχει βαρεθεί / κορεσθείς τα ΠΑΝΤΑ.

Τι άλλο πρέπει να κάνει / επιτύχει η ομαδα μας, η διοίκηση μας, για να μας πείσει όλους μας, να πηγαίνουμε στο γήπεδο;

Να μας υποσχεθεί ότι θα κατακτήσουμε το Europa League ή το Champions League;

Η αλήθεια να λέγετε, μόνο αυτό έμεινε να κάνουμε!!!

Έχουμε όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες, στερέψει από κίνητρα και προσπαθούμε να βρούμε φτηνές δικαιολογίες, απλός για να μην πηγαίνουμε στο γήπεδο.

Αυτό που έγραψε ο φίλος ΑΠΟΕΛιστας, «πείσε μας πρόεδρε, να έρθουμε γήπεδο», ισχύ για όλους μας.

Ο ΑΠΟΕΛιστας, όμως, δεν έπρεπε να θέλει κίνητρο για να έρθει στα παιχνίδια της ομάδας μας. Έπρεπε να διψά, να δει ΑΠΟΕΛ LIVE από το γήπεδο και όχι από τον καναπέ, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Τις φτηνές δικαιολογίες και τις μουρμούρες να τις αφήσουμε στην πάντα. Η ομαδα μας, μας χρειάζεται, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Βλέπουμε, οπαδούς άλλων ομάδων, Ανόρθωσης και Ομόνοιας, που διψούν για ένα τίτλο, κυπέλλου ή πρωταθλήματος ή και ακόμη για ένα παιχνίδι στην Ευρώπη και γεμίζουν τα γήπεδα τους, σπρώχνοντας τις ομάδες τους σε επιτυχίες.

Η δίψα αυτών το οπαδών, από μέσα στο γήπεδο, μεταφέρετε στους ποδοσφαιριστές τους, στους προπονητές τους, στις διοίκησης τους, και τους βάζει πιέσει για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ενώ με εμάς, γίνεται ακριβός το αντίθετο. Τα άδεια και βουβά γήπεδα, που αγωνίζεται η ομαδα μας, μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές μας, αυτή την αδιαφορία που έχουμε και γίνονται και αυτοί αδιάφοροι, με αποτέλεσμα να χάνουμε αδικαιολόγητους βαθμούς.

Θέλετε να σας δώσουμε εμείς ένα κίνητρο, για να σας πείσουμε να ερχόμαστε γήπεδο;

Το κίνητρο μας, θα είναι, να κερδίζουμε την αντίπαλη κερκίδα, με τα συνθήματα μας, τα τραγούδια μας και με τις φωνές μας.

Δέχεται κανένας ΑΠΟΕΛιστας, να μας κερδίζει οποιαδήποτε άλλη κερκίδα;

Αυτό δεν έγινε ΠΟΤΕ, ούτε σε εκτός έδρας Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι και θα γίνει στην Κύπρο;

Ελάτε όλοι γήπεδο, να κερδίσουμε την δική μας ‘μάχη’ και να είστε σίγουροι ότι ο ΑΠΟΕΛ, θα βγει νικητής.

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ

ΚΑΝΕ ΤΟ

ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ

Hitman

Like
Share
Tweet