Πίσω στην ρουτίνα…

http://www.dreamstime.com/stock-photos-notice-board-national-highway-showing-success-ahead-conc-concept-image36252833Ακόμα ένα ωραίο αλλά μικρό Ευρωπαϊκό όνειρο τελείωσε για τον ΑΠΟΕΛ μας. Ωραίο γιατί αυτή τη φορά παίξαμε με άλλα μεγαθήρια αλλά και με την καλύτερη ομάδα του πλανήτη. Μικρό όνειρο γιατί όπως πρέπει και όπως πάντα εμείς οι ΑΠΟΕΛίστες βλέπουμε πιο πέρα. Ναι μικρό και ηθέλαμε και άλλα! Δεν τα καταφέραμε αλλα κοιτάζουμε αυτά που μας “έμειναν”. Συνεχίζει το πρωτάθλημα και πέραν των ταξιδιών και των εμπειριών της Ευρωπαϊκής πορείας μας, προσγειωνόμαστε πλέον στην Κυπριακή πραγματικότητα και συγκεντρωνόμαστε στο δύσκολο πρωτάθλημα που μας περιμένει…

Την Δευτέρα αντιμετωπίζουμε την άεκ που πρόσφατα κέρδισε τον απόλλωνα. Η απομίμηση υπενθυμίζω οτι ήταν αρχικά ο κύριος αντίπαλος μας στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα δεν νομίζω πλέον να βλέπουμε μόνο μια ομάδα ως κύριο αντίπαλο αλλά και κάποια ομάδα να είναι η μόνη αντίπαλος μας. Όλες οι ομάδες θα μας δυσκολέψουν και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας τόσο στο σκοράρισμα αλλά και στους τραυματισμούς, θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και μελετημένοι.

Στις προηγούμενες αγωνιστικές χάσαμε βαθμούς χωρίς λόγο και αιτία. Πλέον δεν “παίζει” τέτοιο σενάριο αφού οι Ευρωπαϊκες υποχρεώσεις της ομάδας τελείωσαν. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για άλλους χαμένους βαθμούς. Όχι πως δικαιλογούμασταν όταν είχαμε και τα παιχνίδια της Ευρώπης δηλαδή.

Προχωρούμε ακάθεκτοι φίλοι ΑΠΟΕΛίστες για να τελειώσει ακόμα μια χρονιά επιτυχημένα. Προχωρούμε ακάθεκτοι για να ζήσουμε και άλλες στιγμές στον εξώστη με την ομάδα μας. Ξανά πρωτάθλημα ξανά κύπελλο ξανά πανηγυρισμοί. Παραμένουμε δυνατοί, προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

Like
Share
Tweet