Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πειθαρχία μηδέν

Πολλά λέγονται περί πειθαρχίας στην ομάδα μας, στα αποδυτήρια, στο Αρχάγγελο, αλλά πειθαρχία δεν υπάρχει πουθενά. Για να υπάρξει πειθαρχεια, πρέπει αυτός που θα την επιβάλει, να είναι πειθαρχημένος και να την επιβάλει με τον σωστό τρόπο, δηλαδή, να κερδίσει τον σεβασμό από τους ποδοσφαιριστές του.

Στην δική μας περίπτωση, ο προπονητής μας, κ. Παουλο Τραμεζανι, δεν είναι ο ίδιος πειθαρχημένος, γιατί τον είδαμε αρκετές φορές, μέσα στο γήπεδο, πως ενεργεί και τι κάνει, φανταστείτε εντός του Αρχάγγελου τι γίνετε;

Η ομάδα μας, μέσα στο γήπεδο, δεν έχει πλάνο ούτε πειθαρχία. Βλέπεις κάποιους ποδοσφαιριστές μας, να κάνουν τα δικά τους, να μην παίζουν ομαδικά, παραμερίζουν τους στόχους της ομάδας μας για το δικό τους προσωπικό συμφέρων. Που είναι η ποδοσφαιρική πειθαρχία κ. Τραμεζανι;

Πότε θα καταλάβεις ότι σε κάθε μας παιχνίδι πρέπει να προσαρμόζεις την ομάδα μας, ανάλογα με τον αντίπαλο μας και σε πιο γήπεδο παίζουμε.

Πότε επιτέλους θα μπορέσεις να αλλάξεις, το σύστημα της ομάδας μας, σαν παίζετε το παιχνίδι και να αιφνιδιάσεις τους αντιπάλους μας, αντί να μας πιάνουν πάντα αδιάβαστους;

Πότε επιτέλους, θα δούμε την ομάδα μας, να είναι ο ΑΠΟΕΛ και όχι ματσουτσιές;

Όσο για τους τερματοφύλακες μας, άστα να πάνε. Με τέτοιο δάσκαλο, τέτοια γράμματα θα μάθεις!!!

Ότι ένα μέσα, εν μες τα δίκτυα. Που είσαι ρε Χιώτη πουλί;

Κ. Τραμεζανι, ελπίζουμε η νίκη επιώ του Απόλλωνα να μην μας βγει ξινή, γιατί εκεί που είμασταν μαθημένοι να το πιάνει ο Κωστής, διώξαμε ποδοσφαιριστή και σου ανανεώσαμε και το συμβόλαιο σου.

Αφήστε τις προσωπικές κόντρες στην πάντα και δείτε το καλό του ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι καιρός για αψιμαχίες και μαγκιλίκια. Εδώ παίζετε ολόκληρη η χρονιά. Δεν σηκώνουμε άλλες απώλειες, γιατί θα είναι μη ανατρέψιμες.

Φέρτε άπαντες τον νους σας από εκεί που τον έχετε. Τα πολύ εύκολα, τα κάναμε δύσκολα, και μπορεί με τον νου που πάμε να τα κάνουμε μην ανατρέψιμα.

Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας, αλλά δεν εξαρτάτε από εμάς. Πρέπει αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα μας, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, να λύσουν τα θέματα άμεσα και να βοηθήσουν στα μέγιστα την ομάδα μας. Κάντε αυτά που πρέπει για να κατακτήσουμε το φετινό πρωτάθλημα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet