Πολύ καλά έπραξαν

tomas_ntevinsentiΕπειδή μεγάλος σάλος είχε γινεί εάν η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έπραξε σωστά που έφερε στην ομάδα μας τον Τόμας Ντε Βινσέντι και πλήρωσε ένα ποσό κοντά στις €500,000 του Ολυμπιακού και ένα ποσό γύρω στις €250,000 του ποδοσφαιριστή. Εμείς λέμε ότι όχι μόνο έπραξε καλά αλλά πάρα  πολύ καλά. Εάν θέλουμε η ομάδα μας να είχε ελπίδες για διάκριση στην Ευρώπη και εννοούμε την είσοδο μας στους ομίλους, έπρεπε να ρισκάρουμε και να φέρουμε ποδοσφαιριστές αξίας. Ένας από αυτούς είναι ο Ντε Βινσέντι και μαζί με την προσθήκη του ποιοτικού επιθετικού θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να το καταφέρουμε. Στο μόνο που έκανε λάθος η διοίκηση μας είναι που δεν το έπραξε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου για να προλάβει ο ποδοσφαιριστής να κάνει την προετοιμασία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Οποιονδήποτε άλλο να φέρναμε …

Δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς που είναι ο 3ος  προκριματικός γύρος του C.L. . Με πρόκριση σε αυτό το γύρο, στα ταμείατης εταιρείας θα μπουν γύρω στα €5,000,000!!! Τι είναι αυτό το ποσό κοντά στις €500,000 που θα δώσουμε για το Τόμας;;; Θα ήταν καλύτερο να παίρναμε ένα ποδοσφαιριστή γύρω στις €200,000 και να μην καταφέρναμε να μπούμε στους ομίλους; Θέλουμε ή δεν θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο. Για να ανεβείς επίπεδο πρέπει να ρισκάρεις και να αρπάξεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Εμείς αυτή την στιγμή έχουμε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κάνουμε αυτό το μεγάλο βήμα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Η διοίκηση κάνει το παν να ενισχυθεί η ομάδα μας με ότι καλύτερο μπορούμε, βάση πάντα των δυνατοτήτων μας, αλλά κάποια πράγματα δεν μας βγαίνουν όπως θα ηθέλαμε. Πρέπει όλοι μας να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας και να της δίνουμε δύναμη να υλοποιήσει τους πολυπόθητους στόχους μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΟΜΙΛΟΥΣ

Hitman

Like
Share
Tweet