Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πολλά ψυχολογικά

apoel_posterΑπόψε η ομάδα μας δίνει για ακόμη φορά το παρών της στα Playoff της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης της Ευρώπης. Έχοντας εξασφαλισμένη την συμμετοχή μας στου ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ για 3η διαδοχική χρονιά, καλούμαστε να ταξιδεύουμε μέχρι τον Δεκέμβριο για πρώτη φάση στα ΑΣΤΕΡΙΑ.

Η απουσία μας από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ είναι μεγάλη και η επιστροφή του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΡΥΛΟΥ στο πανελλήνιο, επιβάλλεται. Προπονητή έχουμε καθώς και παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά στα αντίπαλα δίκτυα των Τσέχων.

Το αποδείξαμε και στο παρελθόν ότι δεν είμαστε ομαδούλα που κατάφερε αυτά που κατάφερε γιατί πολύ απλά επέτασσεν η σιήνα. Λυγίσαμε Λυόν, Άγιαξ, Ζενίτ, Πόρτο, Ολυμπιακό και άλλες ομάδες στο σπίτι μας όπου ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΟ ΓΣΠ έγινε ο φόβος και ο τρόμος πολλών ομάδων τα τελευταία χρόνια. Έτσι και απόψε θα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι τυχαία που ο ΑΠΟΕΛ μας βρίσκεται ανάμεσα στις ελίτ ομάδες της Γηραίας Ηπείρου.

Ο κόσμος θα δηλώσει παρών και θα σπρώξουμε όπως ξέρουμε καλύτερα τους Τσέχους μέσα στον Καιάδα για να καταλάβουν τι εστί ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

Από εκεί και πέρα είναι υποχρέωση των παικτών να τιμήσουν το ΣΥΜΒΟΛΟ που θα φοράνε απόψε στην μεριά της καρδιάς και να μας πετάξουν ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.

Ραντεβού στις 21:45 απόψε στο γνωστό σημείο!!!!

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet