Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πώς πρέπει να δωθούν

GSPStadiumPlanΦέρνουμε στην επιφάνεια το θέμα που ανησυχεί περισσότερο τους ΑΠΟΕΛίστες τις τελευταίες μέρες. Μετά απο την πρόκριση μας στους ομίλους του Champions League η απορία όλων μας είναι πώς θα διανεμηθούν τα εισιτήρια για τους αγώνες αυτούς έτσι ώστε να μην επαναληφθεί το λάθος που έγινε με τα εισιτήρια της Real. Ένα είναι το σίγουρο. 3 παιχνίδια = 1 πακέτο, κανένα εισιτήριο δεν πρέπει κατά τη γνώμη μας να πωλείται ξεχωριστά. Εισηγούμαστε 4 τρόπους που κατα τη γνώμη μας θα πρέπει η Διοίκηση μας να διανέμει τα εισιτήρια…

1. Boxes, Vip, Gold και όλα τα εισιτήρια διαρκείας να έχουν προτεραιότητα. Χωρίς συζήτηση και ερωτήσεις σίγουρα θα γίνει αυτό. Γνώμη μας είναι να δωθεί επιπλέον 1 πακέτο σε κάθε οπαδό μας που ανήκει σε αυτή τη κατηγορία. Με τέτοιο τρόπο κάποιο μέλος της οικογένειας ή κάποιος φίλος του συγκριμένου ΑΠΟΕΛίστα θα αποκτήσει εισιτήριο.

2. Οι Συνδέσμοι μας σε όλες τις πόλεις να προμηθευτούν όσα εισιτήρια είναι και τα μέλη τους. ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ, Σύνδεσμοι στην Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο κ.ο.κ. Όλα τα μέλη των Συνδέσμων πρέπει να πάρουν εισιτήριο.

3. Όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες που έχουν λογαριασμό και αγοράζουν το εισιτήριο τους απο το διαδύκτιο θα πρέπει επίσης να έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν πακέτο για τους 3 αγώνες.

4. Όσοι ΑΠΟΕΛιστες είναι μέλη του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, να έχουν και αυτοί σειρά προτεραιότητας.

Αν αναφερόμαστε με αριθμούς τότε 6500 εισιτήρια διαρκείας και ακόμα 6500 για 1 επιπλέον πακέτο ο κάθε ένας οπαδός μας = 13 000

Αν τα μέλη όλων των Συνδέσμων μας ανα το Παγκύπριο είναι για παράδειγμα 4000-5000, μέχρι τώρα συνολικά με τα διαρκείας φτάνουμε τις 17-18 000 εισιτήρια.

Αν όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες που αγοράσουν εισιτήριο απο το διαδύκτιο είναι περίπου 3000, και άν προσθέσουμε και τα προηγούμενα, βρισκόμαστε περίπου στις 21 000.

ΘΕΣΕΙΣ ΓΣΠ:

Στο Στάδιο υπάρχουν 4 κερκίδες, χωρητικότητας 22419 θέσεων. Επιπλέον υπάρχουν 410 θέσεις στον χώρο των ιδιωτικών θεωρείων στην Δυτική κερκίδα.

Χωρητικότητα : 22829

Δυτική Κερκίδα: 7778

Ανατολική Κερκίδα: 4939

Βόρεια Κερκίδα: 4749

Νότια Κερκίδα: 4953

Λαμβάνοντας υπόψη οτι μερικές θέσεις θα κρατηθούν για τους φιλοξενουμένους αλλά και για τους προσκεκλημένους τότε σε γενικές γραμμές …

ΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΟΠΟΥΣ  ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ!

έτσι μεταξύ μας, για να είμαστε δίκαιοι…

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ ή οποιοδήποτε άλλοι που δεν έχουν εισιτήριο διαρκείας ή δεν είναι μέλη σε κάποιον από τους Συνδέσμους μας ή δεν αγόρασαν πότε εισιτήριο από το διαδίκτυο ή δεν έχουν φίλο/συγγενή να τους πάρει εισιτήριο τότε ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ στους Ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας!

 

Like
Share
Tweet