Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πόσες φορές…RESTART

Τα τελευταία 10 χρόνια, εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες, έχουμε ζήσει πάμπολες φορές στιγμές ευτυχίας και περηφάνια που μας έχει χαρίσει η ομάδας μας. Έχουμε ζήσει στιγμές που μπορεί να μην ξαναζήσουμε ποτέ ξανά, ούτε εμείς αλλά ούτε και τα παιδιά μας.

Έχουμε όμως στηρίξει, πάμπολες φορές, τις προσπάθειες που κάνει η διοίκηση μας, με τις πάρα πολλές αλλαγές προπονητών. Έχουμε στήριξη πάμπολες φορές, τους νέους προπονητές της ομάδας μας, που σε σημείο να έχουμε βαρεθεί, κάθε λίγο και λιγάκι να βγαίνουν ανακοινώσεις για στήριξη τις νέας προσπάθειας, στήριξη της διοίκησης, στήριξη στους ποδοσφαιριστές μας.

Πόσες φορές, μας πόσες φορές να το κάνουμε RESTART ;

Δεν γίνετε κάθε φορά που έρχεται νέος προπονητής στον Αρχάγγελο, στα πρώτα του παιχνίδια με την ομαδα μας , να την μεταμορφώνει προς το καλύτερο και μετά να έρχεται για εμάς μια ανώμαλη προσγείωση από την απότομη μεταμόρφωση της ομάδας μας.

Δεν γίνετε μια φορά έτσι και την άλλη γιουβέτσι. Τι γίνετε εκεί στον Αρχάγγελο;

Εκεί που λες, μετά από κάποια παιχνίδια, βρήκαμε ένα καλό προπονητή, σοβαρό, πειθαρχημένο με καλη τακτική, και με τις αποδόσεις της ομάδας μας, να είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και λες, ότι αυτός ο προπονητής πρέπει να μείνει για χρόνια στο ΑΠΟΕΛ, κάτι πολύ παράξενο γίνετε στην ομαδα και αρχίζουμε να προβληματιζόμαστε.

Το τι γίνετε και το τι συμβαίνει στον Αρχάγγελο, εμείς δεν γνωρίζουμε, αλλά σιγουρά κάτι δεν πάει καλά. Δεν γίνετε, σε κάποια παιχνίδια η ομαδα μας, να πετάει, να γυαλίζει όλους το μάτι τους, και στο επόμενο παιχνίδι, να μην ξέρουν τι είναι η πάσα και να καταρρέουμε σαν χάρτινος πύργος.

Αυτό το φαινόμενο, είναι αρκετά συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια στην ομαδα μας. Πόσες φορές, να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα και τα ανεξήγητα. Πόσες φορές να πιστώσουμε προπονητές και ποδοσφαιριστές. Πόσες φορές, θα πρέπει να κάνουμε restart;

Ο κόσμος, σιγά-σιγά, έχει φύγει από τα γήπεδα, για πολλές και διάφορες δικαιολογίες. Προσπαθούν οι διοικούντες μας και προτρέπουν τον κόσμο να επιστρέψει πίσω στα γήπεδα. Το να προσπαθείς να φέρνεις τον κόσμο στο γήπεδο και να βλέπει αυτές τις κάκιστες, για εμάς αδικαιολόγητες εμφανίσεις της ομάδας μας, τότε θα τον χάσουμε για πάντα.

Βρείτε μια σταθερότητα στην ομαδα μας, γιατί ο ΑΠΟΕΛιστας είναι περήφανος και δεν δέχεται να βλέπει την ομαδα του να παραπαίει στο γήπεδο. Βρείτε τους τρόπους να σταματήσουν τα πειράματα στα παιχνίδια της ομάδας μας. Πάμε στο γήπεδο και δεν έχουμε πλέων εμπιστοσύνη σε κανένα, για το πως θα παρουσιαστή η ομαδα μας στο γήπεδο.

Μην απωθείτε το κόσμος της ομάδας μας, από το να πηγαίνει στο γήπεδο. Πόσες φορές, στο ίδιο γήπεδο θεατές, να βλέπουμε τα αδικαιολόγητα. Βαρεθήκαμε τα RESTART

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet