Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 14η αγωνιστική vs Πάφος (Εκτός – Στέλιος Κυριακίδης) (HIGHLIGHTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

15η αγωνιστική
Πάφος vs ΑΠΟΕΛ 0-1 (Τσεμπάκ 54’)

Χθες καταφέραμε να πάρουμε δίκαια την νίκη σε ένα παιχνίδι που σε λίγο καιρό δεν θα θυμάται κανένας. Ναι μεν δεν αποδώσαμε το 100% των δυνάμεών μας, αλλά ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου μας, σκοράραμε νωρίς στο 2ο ημίχρονο και διαχειριστήκαμε πολύ καλά το υπέρ μας αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο σε απόδοση και ρυθμό και το 0-0 φαινόταν πως θα ήταν το τελικό σκορ. Ευτυχώς για εμάς, αλλάξαμε εκτελεστή στα κόρνερ και σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια που η μπάλα πήγαινε με το ζόρι στο 1ο δοκάρι, χθες όλες οι εκτελέσεις κόρνερ ήταν καλά χτυπημένες και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε σε ένα από αυτά με τον “πελλό” (Τσεμπάκ) που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν πολύ καλός. Αυτός που τα έκανε όλα χθες στο γήπεδο (εκτός του να σκοράρει – γαμημένο δοκάρι) ήταν ο Ντάλσιο που συνέχισε τις ψηλές αποδώσεις που μας συνήθισε φέτος. Η διοίκηση πρέπει με γρήγορες κινήσεις να ανανεώσει το συμβόλαιο του για τουλάχιστον ακόμα 2-3 χρόνια για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως.

Τα αρνητικά από τον αγώνα οι κίτρινες που δέχθηκαν οι Βιλιαφάνεζ και Πέτροβιτς και θα πρέπει να απουσιάσουν σε 1 από τα επόμενα 2 παιχνίδια (Ομόνοια εντός, Απόλλων εκτός). Θεωρώ πως αφού ο Κρέσπο δεν είναι ακόμα έτοιμος, ο Πέτροβιτς πρέπει να αγωνιστεί με την Ομόνοια και να λείπει με τον Απόλλων, δίνοντας χρόνο στον Υπουργό να αναρρώσει πλήρως. Για να μην λείπουν και οι 2 στο ίδιο παιχνίδι, “αναγκαστικά” ο Βιλιαφάνεζ θα πρέπει να λείπει με την Ομόνοια και ο Σαρφό να αποφασίσει επιτέλους να παίξει την μπάλα που ξέρει.

Από αύριο η προσοχή όλων πρέπει να στραφεί στον επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια το Σάββατο στις 17:00 που μετά από πολλά χρόνια θα είναι ντέρμπυ κορυφής! Το σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε για ένα ντέρμπυ κορυφής (ανεξαρτήτως αντιπάλου) και όχι για ένα παιχνίδι απέναντι στον αιώνιο, αφού αυτό ίσως στρέψει την προσοχή αλλού και μας αποτρέψει από το να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στην νίκη και στους 3 βαθμούς.

ΥΓ: Θεωρώ αδικαιολόγητο να έχουμε στην διάθεσή μας 1045 εισιτήρια και μόλις τα 374 (35%) να δίνονται μέσω του προγράμματος loyalty στους οπαδούς που βρέχει-χιονίσει δεν χάνουν παιχνίδι της ομάδας. Ναι, να παίρνουν εισιτήρια τα άτομα της διοίκησης και το ΠΑΝΣΥΦΙ, αλλά ο αριθμός των εισιτηρίων πρέπει να μοιράζεται πιο δίκαια.

 

Like
Share
Tweet