Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 17η αγωνιστική vs Απόλλων (Εκτός – Αλφαμέγα) (HIGHLIGHTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

17η αγωνιστική
Απόλλων vs ΑΠΟΕΛ 2-2 (Κολλ 32’, Εκπολό 36’ – Μαρκίνιος 47’, Κβιλιτάια 90’+6)

Σε ένα παιχνίδι που από μόνοι μας δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο, δώσαμε χαρά σε όλους τους αντιΑΠΟΕΛίστες. Πήραμε το ελάχιστον που διακαιόμασταν, με τις ευθύνες να βαραίνουν τον προπονητή και μερικούς παίκτες.

Όσο καλός ήταν ο καταρτισμός της 11άδας στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ομόνοια και την κίνηση ματ με την χρησιμοποίηση των Τσεμπάκ και Σούσιτς στα άκρα της άμυνας, τόσο λάθος ήταν η σημερινή 1άδα αφού με την δεδομένη απουσία 4 βασικότατων ποδοσφαιριστών έπρεπε να περιορίσουμε τα ρίσκα και να κρατήσουμε όσο γίνεται την ομοιογένεια βάζοντας στην αρχική 11άδα παίκτες που είχαν λεπτά συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια. Δυστυχώς ο Πίντο έστησε με άλλο σκεπτικό την ομάδα και πήραν φανέλα βασικού οι Καραμανώλης και Πολυκάρπου που, αν και φιλότιμοι, δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και ο αντίπαλος χωρίς να μας κάνει φάσεις πήγε στο ημίχρονο με σκορ 2-0. Οι διορθωτικές κινήσεις στην αρχή του ημιχρόνου έφεραν αποτέλεσμα, αλλά όχι την ανατροπή και τώρα πάμε για ακόμα ένα ντέρμπι κορυφής, αυτή την φορά με την Ανόρθωση που μείωσε την διαφορά στους 2 βαθμούς.

Εκτός από τον προπονητή, ευθύνη φέρουν και κάποιοι παίκτες που σήμερα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Δεν αναφέρομαι στον Μπέλετς που ένα λάθος δεν μειώνει την συμβολή του στο να πάρουμε το Χ, όυτε στους Πολυκάρπου-Καραμανώλη που μπήκαν απευθείας στα βαθιά. Αναφέρομαι στον Σαρφό που εδώ και μήνες είναι η σκιά του παίκτη που όλοι ξέρουμε, παίζοντας ένα αδιαφορο παιχνίδι χωρίς ουσία. Επίσης, ο Εντονγκαλά κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα και δεν βοήθησε την ομάδα, αλλά φέτος είναι ένας ποδοσφαιριστής που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και είναι λογικό κάποτε να έχει και αυτός κάποια παιχνίδια που να μην του βγαίνουν.

Το χθεσινό παιχνίδι πρέπει ήδη να αποτελεί παρελθόν και όλοι στον Αρχάγγελο να πεισμώσουν για το παιχνίδι του Σαββάτου, όπου με νίκη θα αυξήσουμε την διαφορά από την Ανόρθωση στους 5 βαθμούς που ίσως να πέσει ακόμα και στην 4η θέση αναλόγως των αποτελεσμάτων των ομάδων που ακολουθούν.

Δεν ξενερώνω και τραγουδάω
ΑΠΟΕΛάρα σ’ αγαπάω

Like
Share
Tweet