Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 20η αγωνιστική vs Οθέλλος (Εντός – ΓΣΠ) (HIGHLIGHTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

20η αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ vs Οθέλλος 6-0 (Βιλιαφάνεζ 5’, Σατσιάς 20’, Ναρτίνι (αυτ) 26’, Ντβάλι 36’, Γουίλσον 47’, Βιντάλ 90’)

Ναι, τούτο ήταν ΑΠΟΕΛ!

Η ομάδα μας με τακτική ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε μπήκε δυνατά από το 1ο λεπτό και καθάρισε το παιχνίδι από το 20λεπτο. Δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο και ήμασταν συνεχώς στο δικό του μισό δημιουργώντας ευκαιρίας.

Η ομάδα φαίνεται να άφησε πίσω την κακή εμφάνιση με τον Εθνικό και ασχέτως της δυναμικότητας του χθεσινού αντιπάλου, έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένη να κάνει ξανά παρόμοιες εμφανίσεις. Όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν θέληση για την νίκη και αυτό ήταν που άρεσε. Η μετριότητα που κινείται ο Σαρφό στην φετινή χρονιά έδωσε θέση βασικού στον Σατσιά, ο οποίος πήρε την ευκαιρία από τα μαλλιά αφού εκτός από τα αμυντικά του καθήκοντα, ήταν παρών και στις επιθετικές ενέργειες της ομάδας όπου εκτός από το γκολ που πέτυχε μπορούσε να πετύχει ακόμα 1-2. Μετά τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν τελείωσε το παιχνίδι ως δεξιός αμυντικός και έδειξε πως στην ανάγκη μπορεί να προσφέρει και εκεί.

Το χθεσινό αποτέλεσμα μας δίνει το δικαίωμα να γείρουμε πίσω σήμερα και χωρίς άγχος να περιμένουμε τα αποτελέσματα των παιχνιδιών Άρης-Ανόρθωση και Άεκ-Πάφος με την ελπίδα ότι και τα 2 θα έρθουν Χ.

Επόμενος αγώνας με την Σαλαμίνα την Παρασκευή, όπου αναγκαστικά θα τον δούμε από τον καναπέ, αφού κάποια σαΐνια έχουν την εντύπωση πως μόνο οι φιλοξενούμενοι ρίχνουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο!

Like
Share
Tweet