Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 21η αγωνιστική vs Σαλαμίνα (Εκτός – Αμμόχωστος) (HIGHLIGHTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

21η αγωνιστική
Σαλαμίνα vs ΑΠΟΕΛ 0-4 (Εντονγκαλά 33′, Κβιλιτάια 36′, Ντβάλι 51′, Μαρκίνιος 73′)
Η ομάδα μας χτες συνέχισε από εκεί που έμεινε στον προηγούμενο αγώνα και έκανε αυτό που πρέπει: Δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο, καθάρισε νωρίς το παιχνίδι, έριξε ρυθμό για να ξεκουραστεί και φρόντισε να μην δεχθεί κάρτα. Το χθεσινό παιχνίδι έδειξε πως ο αγώνας με τον Εθνικό ήταν απλά μια κακή παρένθεση και ήδη αποτελεί παρελθόν.
Μπήκαμε σοβαρά στο παιχνίδι και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Τα 2 μαζεμένα γκολ στο 33′ και 36′ έδιωξε το άγχος και σε συνδυασμό με την σωστή αμυντική λειτουργία, η νίκη ήταν σίγουρη. Στην συνέχεια παίξαμε πιο ελεύθερα και χωρίς να αυξήσουμε ρυθμό πετύχαμε ακόμα 2 γκολ στο 51 και 73′.

Αυτός είναι ο ΑΠΟΕΛ που θέλουμε να βλέπουμε με ομάδες εκτός εξάδας: Μια ομάδα που θα μπαίνει στο γήπεδο και θα σου βγάζει την αίσθηση ότι το παιχνίδι είναι δικό μας και μέχρι το ημίχρονο να το επιβεβαιώνει. Αυτό είναι σημαντικό για να έχεις την ευκαιρία να ρίχνεις ρυθμό μειώνοντας το ρίσκο τραυματισμού, μπορείς να δοκιμάσεις άλλα συστήματα και επίσης να δώσεις ευκαιρίες σε παίκτες του πάγκου.

 

Από σήμερα το μυαλό όλων πρέπει να είναι στο παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στην Καρμιώτισσα, όπου ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε χθες.

Like
Share
Tweet