Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 22η αγωνιστική vs Καρμιώτισσα (Εντός – ΓΣΠ) (HIGHLIGHTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

22η αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ vs Καρμιώτισσα 4-1 (Ντάλσιο 34’, 54’, Στατσιάς 49’, Κωνσταντίνοφ 71’, Κατσαντώνης 37’)

Χθες πήραμε μια εύκολη νίκη αν και δυσκολευτήκαμε κάπως στο πρώτο ημίχρονο. Η Καρμιώτισσα έκλεισε καλά τους χώρους και με μαρκαρίσματα man-to-man στον χώρο του κέντρου μας κλείδωσε και δυσκολευόμασταν να μπούμε στην αντίπαλη περιοχή. Τα καταφέραμε με τον Ντάλσιο με σουτ έξω από την περιοχή αλλά 3 λεπτά μετά δεχθήκαμε την ισοφάριση μετά από καραμπόλα στην περιοχή μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα και με το καλημέρα σκοράραμε 2 γκολ και εκεί τελείωσε κάπως το παιχνίδι αφού η Καρμιώτισσα κατάλαβε πως δεν μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Μετά το 3-1 το παιχνίδι ήταν τυπικής διαδικασίας και απλά περιμέναμε να τελειώσει.

Η πρώτη παρουσία του Μεχρί με την φανέλα της ομάδας μας ήταν θετική αφού εκτός από την ασσίστ το 4ο γκολ, έδειξε να έχει την κάθετη πάσα στον κενό χώρο και αν επιβεβαιωθεί αυτό, ο Πίντο δεν θα ξέρει ποιον να αφήσει εκτός 11άδας! Για να είμαστε δίκαιοι όμως, ο παίκτης μπήκε στον αγώνα όταν ήταν ήδη 3-1 και η Καρμιώτισσα ήδη σκεφτόταν τον επόμενο της αντίπαλο. Θα πρέπει να τον δούμε σε βάθος χρόνου σε παιχνίδια με ψηλότερο βαθμό δυσκολίας και όταν η μπάλα βράζει. Προς το παρόν το πρώτο δείγμα ήταν θετικό.

Από σήμερα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Δευτέρας εναντίον της Άεκ που σε περίπτωση νίκης την απομακρύνουμε από την κορυφή και της κόβουμε τα φτερά της αφού τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε καλή φόρμα. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας (πτου πτου πτου) η διαφορά από τον 2ο και τον 3ο θα μειωθεί και θα είναι σαν να ξεκινά ξανά το πρωτάθλημα. Μοναδικός στόχος η νίκη για να στείλουμε το μήνυμα πως ο Αυτοκράτορας επιστρέφει.

Αναμένουμε κατά την διάρκεια της ημέρας την απόφαση για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Σαλαμίνα και ευχόμαστε ΑΝ μηδενιστούμε από τον θεσμό να μην έχει αντίκτυπο στο πρωτάθλημα και να παίξουμε την Δευτέρα με κόσμο τον σημαντικό αγώνα.

Like
Share
Tweet