Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 23η αγωνιστική vs Άεκ (Εντός – ΓΣΠ) (HIGHLIGHTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

23η αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ vs Άεκ 2-2 (Ντβάλι 5’, Μιλίσεβιτς 82’ – Τρισκόφσκι 76’, Σάντσεζ 86’)

Χθες σε ένα παιχνίδι που αξίζαμε να πάρουμε τους βαθμούς και να αφήσουμε για τα καλά πίσω την Άεκ δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και περιοριστήκαμε στην ισοπαλία.

Ξεκινήσαμε τον αγώνα πολύ καλά και με γρήγορο γκολ μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Μέχρι το 10’ θα μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά με 2-0 αλλά το τελευταίο “touch” του Βιλιαφάνεζ δεν ήταν αυτό που έπρεπε και στο τετ-α-τετ με τον Πίριτς πλάσαρε με τάκλιν! Μέχρι το ημίχρονο ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι και εκτός από 1 σουτ έξω από την περιοχή δεν απειληθήκαμε καθόλου.

Στο 2ο ημίχρονο η Άεκ ρίσκαρε, κράτησε την μπάλα και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα και μέχρι την στιγμή της ισοφάρισης βρήκαμε ακόμα 2-3 ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0 που δυστυχώς δεν έγινε. Ακόμα και μετά την ισοφάριση καταφέραμε να πάρουμε ξανά το προβάδισμα αλλά σε μια φάση που αν σφυριζόταν υπέρ μας θα γινόταν διαδήλωση από όλους για στημένα παιχνίδια η Άεκ ισοφάρισε και το παιχνίδι τελείωσε 2-2.

Το παράξενο με το γκολ της ισοφάρισης για το 2-2 είναι ότι με βάση αυτά που λένε οι καθηγητές διαιτησίας, το VAR επεμβαίνει ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις που ο διαιτητής υποπέσει σε ξεκάθαρο λάθος και σε καμία περίπτωση όταν η φάση δεν είναι ξεκάθαρη ακόμα και από την τηλεόραση μετά από πολλές επαναληπτικές προβολές από διαφορετικές οπτικές γωνιές. Είναι άξιο απορίας πως ο VARίστας πείστηκε 100% πως η μπάλα πέρασε την γραμμή! Προσωπικά δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για το αν πέρασε ή όχι επειδή αυτό δεν είναι ξεκάθαρο από καμιά επαναληπτική προβολή και δεν μπορώ να έχω άποψη για κάτι που δεν ξεκαθαρίζει, αφού δεν υπάρχει το Goal Line Technology. Μπορεί να πέρασε, μπορεί και όχι. Το θέμα είναι πως από την στιγμή που δεν μπορεί να ξεκαθαριστεί, ο VARίστας δεν έπρεπε καν να επέμβει!

Πιο κάτω παραθέτω κάποιες εικόνες που από τις οπτικές γωνιές που κάλυπταν τις φάσεις ήταν “ξεκάθαρο” πως η μπάλα πέρασε την γραμμή, αλλά το Goal Line Technology αποκατάστησε την αλήθεια.

Αν και το απεύχομαι, μάλλον ο Άρης εύκολα ή δύσκολα θα περάσει το εμπόδιο της Σαλαμίνας που τελευταία δεν είναι στα καλύτερά της και θα μας πλησιάσει στους 2 βαθμούς.

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στις 19:00 με την Αέλ που θα αναγκαστούμε να το παρακολουθήσουμε από την τηλεόραση.

ΑΠΟΕΛ εναντίων ΟΛΩΝ!

Like
Share
Tweet