Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 24η αγωνιστική vs Αέλ (Εκτός – Αλφαμέγα) (HIGHLIGHTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

24η αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ vs Αέλ 1-1 (Φιλίποβιτς 54’ – Τσεμπάκ 27’)

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι προηγηθήκαμε και δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη, αφού η αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει στις λιγοστές ευκαιρίες που είχε. Η ομάδα μας ξύπνησε μόνο μετά την ισοφάριση αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και πλέον συγκατοικούμε με τον Άρη στην 1η θέση, όπου είμαστε τυπικά 2οι.

Η ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα αναγνωριστικά για να βρει τα πατήματά της μετά τις απουσίες της τελευταίας στιγμής των Ντβάλι και Κωνσταντίνοφ και σιγά-σιγά ανέβασε κάπως τον ρυθμό της και κατάφερε να προηγηθεί πριν το μισάωρο. Στους πανηγυρισμούς του τέρματος τραυματίστηκαν από ρίψεις αντικειμένων οι Πέτροβιτς και Κβιλιτάια και εκ των προτέρων σκεφτόμαστε πως εκεί μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δεν συμπεριφερθήκαμε σαν ομαδούλλα!

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένα και η Αέλ προηγήθηκε στην 1η σοβαρή ευκαιρία της. Μετά το 1-1 ξυπνήσαμε, προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε ρυθμό αλλά πέραν κάποιων ευκαιριών δεν καταφέραμε να κλείσουμε την Αέλ στην περιοχή της. Δυστυχώς η ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα και τώρα έχουμε συγκάτοικο στην 1η θέση όπου είμαστε τυπικά δεύτεροι!

Οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τον Πίντο αφού για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι δεν παίρνει τις βοήθειες που θέλει από τον πάγκο.

Από σήμερα πρέπει όλοι στον αρχάγγελο να προετοιμαστούν κατάλληλα για το δύσκολο παιχνίδι της Πέμπτης, αφού σε περίπτωση ήττας δεν θα είμαστε απλά 3 πόντους πίσω από την κορυφή, αλλά επίσης θα πέσει κατακόρυφα η ψυχολογία της ομάδας. Η νίκη στο παιχνίδι της Πέμπτης πρέπει να είναι το μόνο πράγμα στο μυαλό όλων στον αρχάγγελο.

Πάμε δυνατά ΑΠΟΕΛάρα μου για να βρεθούμε ξανά μόνοι μας στην κορυφή.

Like
Share
Tweet