Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 25η αγωνιστική vs Άρης (Εντός – ΓΣΠ) (HIGHLIGHTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

25η αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ vs Άρης 1-0 (Εντονγκαλά 20’)

Ξανά μόνοι στην κορυφή μετά από συγκλονιστική εμφάνιση, όχι τόσο από πλευράς απόδοσης αλλά από πλευράς πάθους και θέλησης.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στον αγώνα και μέχρι την στιγμή του γκολ ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο αφού ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα. Μετά το γκολ το παιχνίδι ήταν ίσο και από τις 2 πλευρές και πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ μας.

Στο 2ο ημίχρονο δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο αφού τα συνεχόμενα παιχνίδια κούρασαν τους ποδοσφαιριστές μας και σε περίπτωση που προσπαθούσαμε να παίξουμε επιθετικά, ο Άρης θα έβρισκε πολλές ευκαιρίες αντεπίθεσης. Ευτυχώς δεν μας στοίχησε όπως το προηγούμενα παιχνίδια με Άεκ και Αέλ και καταφέραμε να διατηρήσουμε το υπέρ μας σκορ.

Από πλευράς απόδοσης, πέραν του κουρασμένου Ντάλσιο που ήταν μεν καλός αλλά όχι αυτός που συνηθίσαμε, οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε πολύ καλά επίπεδα και επιτέλους οι αλλαγές του προπονητή βοήθησαν για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Οι 3 που ξεχώρισαν λίγο παραπάνω από τους άλλους ήταν ο Μπέλετς που με τις αποκρούσεις του κράτησε το 0 παθητικό, ο Πέτροβιτς που δεν άφησε να περάσει τίποτε στην άμυνα και τέλος ο Κβιλιτάια που έφαγε και έδωσε πολύ ξύλο, κατέβασε και μοίρασε πολλές μπαλιές και με την σημερινή του απόδοση έκλεισε (ξανά) τα στόματα αυτών που των κατηγορούν ότι δεν αξίζει να παίζει στην ομάδα μας.

Το τελικό σκορ θεωρείται δίκαιο και ”δυστυχώς” για τον Άρη δεν υπάρχει κάποια αμφισβητούμενη φάση για να διαμαρτυρηθεί. Αρκέστηκε μόνο στα παράπονα με τις μπάλες – που για να είμαστε δίκαιοι δεν πρέπει να επαναληφθεί αφού τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με μεγάλες ομάδες – και στον κόσμο(;;). Το παράπονο με τις μπάλες το καταλάβω, με τον κόσμο όμως; Ήθελε να μην δημιουργήσουμε καυτή ατμόσφαιρα και να αρκεστούμε στα τύμπανα όπως κάνουν οι δικοί του (πληρωμένοι) οπαδοί;

Από σήμερα πρέπει όλοι να συγκεντρωθούν στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης την Κυριακή απέναντι στην Δόξα που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Η επόμενη μας αντίπαλος έχει μόλις 3 νίκες στην φετινή σεζόν και αυτές ήταν εναντίον του Άρη, της Πάφου και της Ανόρθωσης!

Σοβαρά βήμα-βήμα και τον Μάιο θα δώσουμε ραντεβού στον εξώστη.

Like
Share
Tweet