Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 26η αγωνιστική vs Δόξα (Εκτός –Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης) (HIGHLIGHTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

26η αγωνιστκή
Δόξα vs ΑΠΟΕΛ 0-1 (Κωνσταντίνοφ 62’)

Χθες κάναμε ένα μέτριο εώς κακό παιχνίδι αλλά ευτυχώς δεν μας στοίχησε. Εκεί που η ομάδα έπρεπε να μπει δυνατά να πετύχει 1-2 γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, ποτέ δεν καταφέραμε να δείξουμε πως ήρθαμε να πάρουμε το διπλό και αφήσαμε τον αντίπαλο να ελπίζει για βαθμολογικό κέρδος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Στα πρώτα λεπτά ελέγξαμε τον ρυθμό και βρήκαμε 1-2 ευκαιρίες για το γκολ, αλλά μετά η Δόξα έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του άπειρου τερματοφύλακά τους και ο άδοξος τρόπος επίθεσης που δοκιμάσε με σέντρες δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Ευτυχώς λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο το σουτ του πρώην δικού μας Χάνι σταμάτησε στο δοκάρι και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0.

Στα 2ο ημίχρονο βοήθησε η αλλαγή του Εντονγκαλά και πιο μετά του Εφραίμ και τελικά βρήκαμε τον δρόμο προς τα δίκτυα στο 62’ με τον Κωνσταντίνοφ μετά από εκτέλεση φάουλ του Εφραίμ. Στην συνέχεια είχαμε πέναλτυ που δεν δόθηκε, 1-2 ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Δόξα να πάρει πρωτοβουλίες και να δημιουργήσει ευκαιρίες που ευτυχώς δεν είχαν αποτέλεσμα.

Το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο και μπορεί να χαρακτηριστεί σαν “επαγγελματική νίkη”, αλλά τέτοιες εμφανίσεις πρέπει να μείνουν στο παρελθόν, αφού από την επόμενη αγωνιστική ξεκινούν τα playoffs και πρέπει να ανεβάσουμε απόδοση αν θέλουμε να διατηρηθούμε μέχρι τέλους στην κορυφή.

Επόμενος αγώνας απέναντι στην Ανόρθωση στο Α. Παπαδόπουλος. Αναμένουμε από την ΚΟΠ να ορίσει την μέρα και την ώρα του παιχνιδιού που αναγκαστικά θα παρακολουθήσουμε από την τηλεόραση.

Like
Share
Tweet