Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 2η αγωνιστική playoffs vs Πάφος (Εντός – ΓΣΠ) (HIGHLIGHTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

2η αγωνιστική playoffs
ΑΠΟΕΛ vs ΠΑΦΟΣ 1-0 (Εντονγκαλά 8’)

Έσπασε η κατάρα των ισοπαλιών στα playoffs και με την χθεσινή νίκη απέναντι στην Πάφο αυξήσαμε την διαφορά στους 7 βαθμούς και περιμένουμε το σημερινό παιχνίδι μεταξύ Άεκ και Άρη για να οριστικοποιηθεί η διαφορά από τον 2ο.

Χθες μπήκαμε ορεξάτα στο παιχνίδι και μόλις στο 8’ ανοίξαμε το σκορ μετά από κλέψιμο και πάσα του Σαρφό και κούρσα-γκολ του Εντονγκαλά που θύμισε Τάμαρι! Στην συνέχεια η Πάφος προσπάθησε να αντιδράσει, είχε την κατοχή σε κάποια διαστήματα αλλά χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Ήταν εμφανές η κούραση της ομάδας αφού υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσαμε να περάσουμε την μπάλα στο μισό της Πάφου, και όποτε το κάναμε χάναμε πολύ εύκολα την κατοχή. Η Πάφος ρίσκαρε βάζοντας στο παιχνίδι ότι επιθετικό είχε στον πάγκο αλλά η οπισθοχώρησή μας λόγω κούρασης και τακτικής είχε αποτέλεσμα και κρατήσαμε χωρίς μεγάλη ευκολία το υπέρ μας σκορ. Σε κάποιες αντεπιθέσεις μας θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και μας κρατούσε το άγχος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Θεωρώ πως η ομάδα ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα και οι σοβαρές απουσίες που είχαμε δεν στοίχησαν, αν και κάποιες στιγμές ήταν εμφανές (ειδικά του Κωνσταντίνοφ). Οι παίκτες που αντικατέστησαν του απόντες, αλλά και οι αλλαγές τα πήγαν καλά και στο τέλος πανηγυρίσαμε ακόμα 3 βαθμούς.

Σήμερα καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας και απλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο Άεκ-Άρης με την ευχή να μείνουν στην ισοπαλία.

Επόμενο παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή στις 19:00 στο στάδιο Άλφαμέγα. Σημερινή ισοπαλία στην Λάρνακα και νίκη πάνω στον Άρη την Κυριακή θα είναι μισό πρωτάθλημα!

Like
Share
Tweet