Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 4η αγωνιστική vs Απόλλων (Εντός – ΓΣΠ) (HIGHLIGTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

4η αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ vs Απόλλων 1-1 (Πέτροβιτς 32’, Νταρίκουα 45’+6)

Το χθεσινό αποτέλεσμα ίσως να μας αδικεί, αλλά είναι αντιπροσωπευτικό της δυναμικότητας του φετινού ρόστερ, αφού πέραν των πρώτων 11 δεν φαίνεται να έχουμε παίκτες στον πάγκο που να μπορούν να αλλάξουν τον αγώνα.

Πραγματοποιήσαμε το καλύτερο μας 1ο ημίχρονο και βάσει της εμφάνισης των 2 ομάδων θα έπρεπε να πάμε στα αποδυτήρια με διαφορά 2-3 τερμάτων. Αντιθέτως, α αναποτελεσματικότητα και η χαλαρότητα που δείξαμε έδωσε το δικαίωμα στον Απόλλωνα να σκοράρει στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Απόλλωνας κάλυψε καλύτερα τους χώρους και σε συνδυασμό με την μηδαμινή προσφορά των αλλαγών του Σα Πίντο το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα να βρίσκει την πιο κλασσική ευκαιρία στο τετ-α-τετ με τον Μπέλετς.

Για ακόμα ένα παιχνίδι φάνηκε η γύμνια μας στην δημιουργία και στο τελείωμα φάσεων. Πιστεύω πως τα επόμενα 2 παιχνίδια με Ανόρθωση (23.09.2023 στο Παπαδόπουλος) και Πάφο (27.09.2023 στο ΓΣΠ) θα φανερώσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα προβλήματά μας αφού οι 2 αυτές ομάδες δείχνουν να είναι καλύτερες από Απόλλωνα και Ομόνοια που ήδη αντιμετωπίσαμε. Σε αυτά τα παιχνίδια ο Σα Πίντο ίσως να πρέπει να μελετήσει το ενδεχόμενο να αγωνιστούμε με διαφορετικό σχήμα/πλάνο αφού το 4-5-1 με τον Κβιλιτάια στην κορυφή δεν μας βγαίνει.

 

APOELguy

Like
Share
Tweet