Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 6η αγωνιστική vs Εθνικός (Εντός – ΓΣΠ) (HIGHLIGTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

6η αγωνιστική

ΑΠΟΕΛ vs Εθνικός 5-1 (Μαρκίνιος 23’, Γαβριήλ 28’, Εντονγκαλά 50’, Τσεμπάκ 71’, Βιντάλ 82’ – Ντράζιτς 26’)

Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό η ομάδα μας πήρε την νίκη χωρίς να αγχώσει τον κόσμο της!

Η αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης με την χρησιμοποίηση του Γαβριήλ άλλαξε τον τρόπο ανάπτυξης με κάτω την μπάλα και πιο ορθόδοξο τρόπο. Αυτό βοήθησε πολύ στο να κρατήσουμε πιο πολύ μπάλα και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Για να είμαστε δίκαιοι, σε αυτό βοήθησε και η δυναμικότητα του αντιπάλου και το γεγονός πως δεν κλείστηκε πίσω.

Θεωρώ πως η φάση κλειδί για την νίκη μας ήταν η γρήγορη απάντηση στην ισοφάριση με το γκολ του Γαβριήλ. Αν έμενε η ισοπαλία για περισσότερη ώρα λογικά ο Εθνικός θα οπισθοχωρούσε κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του και όσο δεν σκοράραμε θα γινόμασταν όλο και πιο νευρικοί.

Είναι σημαντικό το ότι σκόραραν 5 διαφορετικοί παίκτες, μιας και οι επιθετικοί μας δεν σκοράρουν συχνά. Επίσης, ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα σημαίνει πως είμαστε απρόβλεπτοι και πως ο αντίπαλος μπορεί να την πάθει οποιαδήποτε στιγμή από τον οποιοδήποτε παίκτη.

Είμαστε ευχαριστημένοι με την νίκη, αλλά το μυαλό πρέπει να είναι ήδη στον επόμενο παιχνίδι με τον Οθέλλο το Σάββατο. Στο σερί των εύκολων παιχνιδιών που ξεκίνησε από χτες πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια μεταξύ των συνδιεκδικητών  μας και να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται πριν ξεκινήσουμε ξανά τα ντέρπυ.

Ραντεβού το Σάββατο στο Αμμόχωστος.

Like
Share
Tweet