Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POST GAME – 7η αγωνιστική vs Οθέλλος (Εκτός – Αμμόχωστος) (HIGHLIGTS)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

7η αγωνιστική

Οθέλλος vs ΑΠΟΕΛ 0-1 (Εντονγκαλά 52’)

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχάσουμε γρήγορα κερδίσαμε δίκαια με γκολ του 100άρη Εντονγκαλά και πιάσαμε κορυφή (εκκρεμεί το παιχνίδι Ανόρθωση-Άρης).

Παραταχθήκαμε στο παιχνίδι με αρκετές αλλαγές λόγω των απουσιών που είχαμε, ειδικά στην επίθεση. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού προχωρήσαμε σε 2 αναγκαστικές αλλαγές (Τσεμπάκ, Ντβάλι) και αυτό ίσως να επηρέασε κάπως την απόδοσή μας αφού αγωνίστηκαν παίκτες με λίγο ή καθόλου συμμετοχές μέχρι στιγμής.

Στο πρώτο ημίχρονο επικρατήσαμε κατά κράτος και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελευταία πάσα μπορούσαμε να σκοράρουμε 1-2 τέρματα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε όμως τις ευκαιρίες που βρήκαμε και το ημίχρονο τελείωσε στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε νωρίς και από εκεί κάναμε διαχείριση του σκορ και ευτυχώς δεν πληρώσαμε την χαλάρωση, αφού ο Οθέλλος βρήκε 1-2 ευκαιρίες που μπορούσε να μας τιμωρήσει.

Τέλος καλό, όλα καλά! Η διακοπή θα βοηθήσει τους τραυματίες να επανέλθουν αλλά και γενικά την ομάδα να αντιληφθεί πως άλλος θα τους προπονεί και άλλος θα τους κοουτσάρει κατά την διάρκεια του αγώνα! (με τα δεδομένα όπως έχουν μέχρι στιγμής).

Τα λέμε σε 2 εβδομάδες στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Σαλαμίνα στο ΓΣΠ.

Like
Share
Tweet