Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποτέ δεν ξεχνάμε…

hqdefault-1Όπως όλοι ξέρουμε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 θα ταξιδέψουμε στην Λεμεσό να αντιμετωπίσουμε την αέλ. Λέμε αελ και θυμόμαστε πολλά και διάφορα. Ζούμε και αναπνέουμε για την ομάδα μας και για ακόμα μια φορά δεν θα την αφήσουμε μόνη. Θα πάμε στο αγαπημένο μας τσίρειο και θα αφήσουμε τα λαρύγγια μας εκεί. Κάθε αναπνοή μας είναι γαλαζοκίτρινη! Κάθε πνοή μας πορτοκαλία.

Δεν προέχει ο Ευρωπαϊκός αγώνας της ομάδας μας. Αυτός ο αγώνας θα γίνει στις 24 του μήνα και έχουμε ακόμη μέρες για να ταξιδεύψει το μυαλό μας στην παγωμένη Αστάνα. Το πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα μας είναι δύσκολο και απαιτεί σοβαρότητα. Φεύγοντας από την Λεμεσό με το διπλό, θα μας δώσει την απαραίτητη ψυχολογία για το Ευρωπαϊκό μας στόχο όμως ανυπομονούμε για το Σάββατο γιατί απλά γουστάρουμε την αελούλα. Δεν ξεχνάμε γατάκιαΠοτέ δεν ξεχνάμε. Δώστε τα όλα λεβέντες μας! Κόψετε τους τον αέρα τουςςςς! ΑΡΡΡΡ!

FORZA ΑΠΟΕΛΑΡΑ!

Υ.Γ: ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΩΡΑ 19:00 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΑΠΟΕΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Siauliai.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

*ΑU*Fan

Like
Share
Tweet