Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποτέ να μην ξαναλεχθεί αυτό…

ApoelNeverGiveUpΕδώ και αρκετά χρόνια, ακούμε τα γνωστά από τους υπευθύνους, ότι έχουμε το πιο πλήρες ροστερ, έχουμε 22 ισάξιους ποδοσφαιριστές, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στα πλάνα και υπολογίζονται από τον εκάστοτε προπονητή. Αυτά είναι μπούρδες, και κάποτε πρέπει να σταματήσουμε να τα λεμέ, για να δημιουργούμε εντυπώσεις. Η πραγματική αλήθεια όμως είναι ότι καμία ομάδα δεν έχει 22 ισάξιους ποδοσφαιριστές, και ότι μια ομάδα έχει ποδοσφαιριστές 11αδα τους και 11αδα αναπληρωματικών ή που δεν υπολογίζονται από τον εκάστοτε προπονητή για πολλούς και διάφορους λόγους. Στην δική μας την περίπτωση

Που είναι πλέων αναγνωρισμένο από όλους, και ακόμη από αυτούς που δεν το παραδέχονται δημόσια, ότι ο ποδοσφαιριστής μας, Τόμας Ντε Βινσεντι, ο ‘τρελάρας’, είναι αναντικατάστατος. Ο προπονητής μας, αυτή την χρονιά, δεν κατάφερε ποτέ να τον αντικαταστήσει, και το καλύτερο αποτέλεσμα που φέραμε χωρίς αυτόν, είναι η ισοπαλία. Όσους ποδοσφαιριστές δοκίμασε, όσα σχήματα και εάν εφάρμοσε, ποτέ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη σε παιχνίδια ντέρμπι, χωρίς αυτό τον ποδοσφαιριστή. Βλέπουμε ακόμα, τον προπονητή μας, να διαγράφη ποδοσφαιρικούς όρους, βλέπε Αντωνιάδη σε άλλη θέση, για να μπορέσει να καλύψει αυτό το κενό, αλλά τίποτα δεν του βγαίνει.

Βρισκόμαστε λίγες στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και του κυπέλου, και βλέπουμε την ομάδα μας, να είναι σε φάση αποσύνθεσης, και κάποιοι να στρουθοκαμηλίζουν. Πρέπει να αλλάξει αυτή η εικόνα που βγάζουμε στο γήπεδο, μέχρι να επιστρέψει ο Τόμας, αλλά και πάλι τίποτα δεν μας λέει ότι από μόνος του θα μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Ελπίζουμε να μην είναι πολύ αργά, και να είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε στο τέλος τους τίτλους, και να μην μας πούνε ότι δυστυχώς δεν τα καταφέραμε γιατί είχαμε πολλά απρόοπτα.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι οι ποδοσφαιριστές μας, που δεν αγωνίζονται για διάφορους λόγους, βλέπε Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Στίλιτς, Πιακτοφσκι, Εστρέλα, Παπαφώτης κ.α., ότι υπάρχει η κατάλληλη λογική εξήγηση, και να είναι σε γνώση του τεχνικού μας διευθυντή, κ. Σάμπουριτς και της διοίκησης μας. Δεν θα δεχτούμε καμία δικαιολογία για τίποτα εάν δεν εκπληρωθούν οι στόχοι μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται στην ώρα τους, και όλοι τους πρέπει να είναι διαθέσιμοι, στο προπονητή μας, για να τους χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή. Το να βλέπουμε ‘παραδκιάνταλα’ συστήματα, και ποδοσφαιριστές σε ακατάλληλες θέση, ενώ στην θέση αυτή να έχουμε ποδοσφαιριστές που είναι στο πάγκο και να μην μπαίνουν στο αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να υπάρχει μια πολύ καλή δικαιολογία που δεν πρέπει να την γνωρίζουμε εμείς οι φίλαθλοι και οπαδοί, τους λόγους, γιατί δεν είναι η δουλειά μας, αλλά οι διοικούντες μας και ο τεχνικός μας διευθυντής πρέπει να ξέρουν.

Εμάς η δουλειά μας, είναι να ερχόμαστε γήπεδο, και να στηρίζουμε την ομάδα μας. Εμείς, σε πολύ μεγάλο βαθμός, κάνουμε την δουλειά μας, ελπίζουμε και οι άλλοι να κάνουν την δική τους. Εμείς ερχόμαστε στο γήπεδο, για να βλέπουμε την ομάδα μας, να παίζει καλό ποδόσφαιρο, και να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο, και οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές μας να αγωνίζονται με πάθος, δύναμη και δίψα για τους τίτλους. Αυτό ζητούμε και τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Αυτή είναι, κάλος ή κακός, η νοοτροπία του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ.

ΑΠΟΕΛ = ΔΥΝΑΜΗ = ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ

Hitman

 

Like
Share
Tweet