Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποδηλατούμε και τιμούμε τους ήρωες μας

BikeRide20160401Επι ευκαιρίας της Εθνικής Επετείου της 1ης Απριλίου, το φαν κλαπ μας ΑΠΟΕΛ Partidarios Περιφέρειας Παλιομετόχου,  διοργανώνει εκπαιδευτική ποδηλατοδρομία για μικρούς και μεγάλους. Η αφετηρία της ποδηλατοδρομίας θα γίνει από το φαν κλαπ, Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στο Παλιομέτοχο η ώρα 10:30 το πρωί. Από το φαν κλαπ μας θα κατευθυνθούμε στα κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς, όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων, μια ολιγόλεπτη ομιλία και ακολούθως ξενάγηση στο χωριό. Αμέσως μετά από τα φώτα τροχαίας του κύριου δρόμου θα ποδηλατήσουμε μέχρι τις προτομές των ηρώων Μιχαήλ Κουτσόφτα και Αντρέα Παναγίδη δίπλα από την Εκκλησία Παναγίας Οδηγήτριας, στο Παλιομέτοχο. Θα γίνει κατάθεση στεφάνων και μια μικρή ομιλία. Από τις προτομές των Ηρώων Παλαιομετόχου θα κατευθυνθούμε στο άγαλμα του Ευαγόρα Παλικαρίδη στους Αγίους Τριμιθιάς και θα γίνει κατάθεση στεφάνων και μια μικρή ομιλία. Ακολούθως θα τερματίσουμε την ποδηλασία στο φαν κλαπ μας όπου θα δοθούν στους συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα.

Στην εκδήλωση αυτή θα έχουμε μαζί μας έμπειρους ποδηλάτες για ασφάλεια των μικρών μας φίλων που θα μας συμμετάσχουν στην ποδηλασία. Δεν θα είναι αγώνας δρόμου η εκδήλωση αυτή αλλά μια εκπαιδευτική ποδηλασία τιμώντας τους ήρωες μας. Σας προσκαλούμε και εσάς να έρθετε μαζί μας για ένα ωραίο και εκπαιδευτικό περίπατο. Η περηφάνια θα είναι τεράστια.

Σημαντικά στοιχεία για την ποδηλατική μας εκδήλωση

 • Όλοι να είμαστε στο χώρο συγκέντρωση μας, η ώρα 10:00πμ για να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε η ώρα 10:30μμ
 • Όλοι οι ποδηλατιστές πρέπει να έχουν μαζί τους.
  • Νερό
  • Κράνος
  • Γάντια ποδηλάτου
  • Ποδηλατικά γυαλιά (πλαστικούς φακούς)
 • Όλοι οι ποδηλάτες θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες που θα τους δοθούν από τους υπεύθυνους την ώρα της συγκέντρωσης

Το σχεδιάγραμμα της ποδηλατικής μας εκδήλωσης

PartidariosBikeRide_20160401

Α. Είναι το Fan Club μας APOEL PARTIDARIOS που βρίσκεται στην λεωφόρο Μακαρίου Γ’ 56 στο Παλαιομέτοχο. Θα είναι η αφετηρία και ο τερματισμός της εκπαιδευτικής μας ποδηλασίας.

Β. Είναι τα κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς, που θα γίνει μια στάση περίπου για 20 λεπτά, για κατάθεση στεφάνων και ομιλία.

Γ. Είναι οι προτομές των Ηρώων Παλαιομετόχου Μιχαήλ Κουτσόφτα και Αντρέα Παναγίδη, που θα γίνει κατάθεση στεφάνων και ομιλία.

Δ. Είναι το άγαλμα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη στους Αγίους Τριμιθιάς που θα γίνει κατάθεση στεφάνων και ομιλία.

Για πληροφορίες και συμμέτοχες στα τηλέφωνα: 97807858 ή 97807868.

Like
Share
Tweet