Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Που είναι οι υπόλοιποι;

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, παίρνουμε αρκετά μνήματα και εμαιλ, γιατί οι οργανωμένοι της ομάδας μας, ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Α.Π.Ο.Ε.Λ., δεν κάνουν μια προσπάθεια να βρούνε μια λύση για να επιστρέψουν πίσω στα γήπεδα. Γιατί δεν κάνουμε εμείς κάτι για να τους μεταπείσουμε να ξαναβρεθούν διπλά στην ομάδα μας.

Τα ερωτήματα που έρχονται είναι πάρα πολλά και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. μας, πήρε μια απόφαση, για κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν από την Κ.Ο.Π., τις οποίες δεν συμφωνεί και με αυτό το τρόπο δείχνει την δυσαρέσκεια του. Σωστή ή λάθος, εαν είναι η απόφαση αυτό δεν έχει να κάνει με τους υπόλοιπους ΑΠΟΕΛιστες. Αυτή ήταν η απόφαση του Κεντρικού Συνδέσμου μας και αυτό πράττουν.

Το ερώτημα είναι άλλο. Που είναι όλοι οι υπόλοιποι ΑΠΟΕΛιστες της Δυτικής και την Ανατολικής κερκίδας;

Που είναι όλοι αυτοί που δήλωναν παρών στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας μας;

Που είναι όλοι αυτοί που δήλωναν ότι δεν πάνε στο γήπεδο, γιατί πάνε οι ‘πελλοι’ και δημιουργούν προβλήματα.

Που είναι όλοι οι οικογενειάρχες οι ΑΠΟΕΛιστες, που φοβόντουσαν να πάρουν την οικογένεια του στο γήπεδο, γι’ αυτά που γίνονταν στην Νότια;

Που είναι όλοι αυτοί οι ΑΠΟΕΛιστες που θέλουν ιδιόκτητο γήπεδο;

Σε εμάς, όλα αυτά τα ερωτήματα μένουν αναπάντητα. Τον λόγο που δεν έρχονται οι οργανωμένοι στα γήπεδα τον γνωρίζουμε. Τον λόγο που δεν έρχονται οι υπόλοιποι άλλοι δεν ξέρουμε και θα θέλαμε ειλικρινά να τον μάθουμε.

Αφήστε τις φτηνές δικαιολογίες και ελατέ όλοι γήπεδο, να στηρίξουμε την ομάδα μας. Φτάνει πια να ρίχνουμε ευθύνες και κατηγορίες σε άλλους, για να νιώσουμε καλύτερα, στο γιατί δεν πάμε γήπεδο.

Είμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και τα παιχνίδια όλα είναι σημαντικά. Στα περασμένα χρόνια, τέτοιο καιρό, αγοράζαμε πακέτα εισιτήριων για τα Play offs, και τώρα έχουμε στα χεριά μας το εισιτήριο και δεν πάμε γήπεδο.

Καταντήσαμε να αγοράζουμε εισιτήρια διάρκειας, για να έχουμε προνομιούχες θέσης στα παιχνίδια των Ευρωπαϊκών ομίλων μόνο. Εδώ έχουμε καταντήσει, με την αχαριστία μας και την μουρμούρα μας.

Ξανά σκεφτείτε το καλύτερα, γιατί, με αυτά τα μυαλά που κουβαλάμε, τιμωράμε την ίδια μας την ομάδα. Αλλάξετε νοοτροπία προτού είναι αργά. Αφήστε τους καναπές και τις ανέσεις του σπιτιού σας και ελατέ στο γήπεδο να στηρίξουμε έμπρακτα τους ποδοσφαιριστές μας και την ομάδα μας. Τα πρωταθλήματα κερδίζονται με του οπαδούς και τους φιλάθλους στις κερκίδες.

Θυμηθείτε τα συνθήματα μας και τότε θα καταλάβουμε όλοι μας, πόσο πολύ αδικάμε την ΑΠΟΕΛαρα μας.

ΘΡΥΛΕ ΔΕΝ Σ ’ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ

ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΑ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet