Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Που είναι;

Αυτά που ζήσαμε την περασμένη εβδομάδα 28/01/2019 – 02/02/2019 είναι κάτι που κανένας ΑΠΟΕΛιστας δεν θα το περίμενε. Ούτε και ο ποιο απαισιόδοξος. Εκεί που περιμέναμε να κάναμε το 3 Χ 3 = 9 και ειδικά το 2 Χ 3 = 6 μέσα στην έδρα μας, έγινε το 2 Χ 3 = 1!!!!!

Μα που πήγαν όλα αυτά που ξέραμε για την ομάδα μας μας. Όλοι μας μείναμε με το στόμα ανοικτό και διερωτόμαστε.

Που είναι το εύκολο γκολ, που είχαμε εδώ και αρκετούς μήνες;

Που είναι η άμυνα γρανίτης που είχαμε εδώ και δυο μήνες;

Που είναι η πειθαρχία και η ομαδικότητα που υπήρχε στην ομάδα μας;

Που είναι οι ποδοσφαιριστές μας;

Μα κυρίως, που είναι ο προπονητής μας;

Αυτό είναι το μεγάλο μας ερώτημα. Τι έγινε και ξαφνικά ο προπονητής μας, κ. Παουλο Τραμεζανι, έχασε τον έλεγχο και η ομάδα στραβοπατάει συνεχώς και δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη.

Έχουμε τόσους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την ‘ποδοσφαιρική κοιλιά’, που κάνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας. Αυτό είναι αδιανόητο.

Χθες στο ημίχρονο του παιχνιδιού μας, είδαμε τους ποδοσφαιριστές, που έχουμε στον πάγκο και φρίξαμε. Εφραιμ, Αλωνευτης, Γκεζοκλου, Ρομο, Κασινι, Φακονετι, Μπεζιακ και Ρουεδα. Εάν προσθέσεις σαυτούς και τους Ντε Βινσεντι, Ιωάννου, Σοουζα, Μπαλοκ και τους νεοφερμένους Γιακολιτς και Βιτακαλ τότε καταλαβαίνεται ότι η ομάδα μας, είναι πλήρεις, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε απών.

Πρέπει να βρούμε τις λύσης ΧΘΕΣ. Αύριο θα είναι αργά. Έχουμε πανικοβληθεί, γιατί δεν μας συνήθισε σε κάτι τέτοια ο κ. Τραμεζανι. Εκεί που βρήκαμε την αυτοπεποίθηση μας και την δυναμική μας, όλα κατέρρευσαν από το πουθενά.

Ευχόμαστε, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή, στο Παραλίμνι, να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσει η ομάδα μας να πιάνει τους ρυθμούς της.

Εμείς, συνεχώς στηρίζουμε την ομάδα μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς σε αυτά που βλέπουμε. Κάναμε τα εύκολα δύσκολα και μπήκαμε σε περιπέτειες. Βάση του προγράμματος που είχαμε, με τα από την ΑΕΛ, σήμερα το πρωτάθλημα θα έπρεπε να ήταν τελειωμένο, πριν καν ξεκινήσουν τα ντέρμπι.

Ανασύνταξη εδώ και τώρα, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο μέσα στον Αρχάγγελο. Κάναμε τις γκάφες μας, τώρα τέλος.

Που είναι ο ΑΠΟΕΛ μας. Φέρτε μας τον πίσω.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet