Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Που είσαι Γιάννη?

gianniotasΟ εξ Ελλάδος ακραίος μας επιθετικός, διανύει περίοδο συνεχιζόμενου ντε φορμαρίσματος. Πάει καιρός να ακουστεί στις κερκίδες το αγαπημένο μας σύνθημα “Σας  γ@ει ο Γιαννιώτας” . Στα διάφορα  ραδιοφωνικά ποδοσφαιρικά ” καφενεία “, κανένας δεν ασχολείται μαζί του διότι δυστυχώς ο Γιάννης τον τελευταίο καιρό, δεν υπάρχει ποδοσφαιρικά! Σκοπός μου δεν είναι να τα … “βάλω” μαζί του. Ξέρουμε όλοι τις δυνατότητές του διεθνή μας ποδοσφαιριστή και πόσο μας βοήθησε στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Γι’αυτό απαιτούμε από τον Γιαννιώτα να βρει ξανά το χαμένο του πάθος και δύναμη!

Μπορώ εύκολα να γίνω ” κακός ” και να ισχυριστώ ότι,  το πάθος του Γιαννιώτα ήταν για να “χρησιμοποιήσει” το ΑΠΟΕΛ για να δείξει ότι αξίζει να παίζει στον Ολυμπιακό  … Μπορώ επίσης να πω, ότι ο λόγος που δεν αποδίδει, είναι επειδή αντιλήφθηκε πως δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα …  ότι “έμεινε μας αγγονί” στην Κύπρο που ΔΕΝ θέλει να παίζει . Δεν θέλω όμως να μπω σε τέτοια διαδικασία .

Ο καλαμαράς μας, αποτελεί παίχτη βαρόμετρο για την ομάδα μας. Παίχτης που μπορεί να κερδίσει μόνος του τον οποιοδήποτε αντίπαλο . Γιάννη, σε περιμένουμε να επανέλθεις στο γνωστό σου αγωνιστικό πάθος . Ακολουθεί Ευρωπαϊκό παιχνίδι και μετά ντέρμπι με απομίμηση και χοχο .  Φρόντισε να “κρεμμαλλιστείς” ξανά στα ττέλια !

Φρόντισε να ακουστεί ξανά το σύνθημα σου! Βρες τον εγωισμό σου! Ανέχεσαι να σου γράφουν οι ανύπαρκτοι Αελίστες ότι κάποιος Φορτούνα σου έχει πάρει την ταυτότητα???

Σε περιμένουμε παικταρά μας!

Αιτωλός

Like
Share
Tweet