Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Που είσαι αρχηγέ;

mpidis_apoelΕδώ και αρκετό καιρό, και δεν εννοούμε μόνο την φετινή σεζόν, ο αρχηγός μας, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, είναι αγωνιστικά αγνώριστος. Δεν είναι ο λόγος που είναι η ομάδα μας βρίσκεται σ’αυτά τα χάλια αλλά τουλάχιστον σαν αρχηγός του ΑΠΟΕΛ έπρεπε να δείχνει το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους. Πρέπει να μασάει σίδερα, να παλεύει, να παίζει με περισσότερο μυαλό για να μπορέσει και αυτός να βοηθήσει την ομάδα μας να βγει από αυτή την κατάσταση. Απεναντίας βλέπουμε ένα Μπίδη, που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ζωή μας. Είναι πολύ απαθείς στο γήπεδο, χωρίς καμία ουσιαστική προσπάθεια να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα. Γιατί; …

Τι έχει γίνει και έχει αλλάξει έτσι πάρα πολύ; Τον έχει επηρεάσει τόσο πολύ η νέα του οικογενειακή κατάσταση με τα παιδιά; Τον έχει πάρει το από κάτω η κατάσταση που επικρατεί στον Αρχάγγελο; Μήπως μέχρι εδώ μπορεί να προσφέρει; Μήπως έχει εφησυχαστεί μετά το τελευταίο του συμβόλαιο με την ομάδα μας που του κλείνει και οριστικά την καριέρα του στο ΑΠΟΕΛ; Είναι κάποια ερωτήματα που βασανίζουν τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ όταν βλέπουν τον αγαπημένο τους Μπίδη σ’αυτή την καταθλιπτική εικόνα που βγάζει στο γήπεδο.

Πρέπει αρχηγέ να βρεις τον τρόπο να ανεβάσεις την απόδοση σου για να μπορείς να παρασύρεις και τους υπόλοιπους μαζί σου για να μπορέσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή πριν είναι αργά! Εάν αυτό είναι πολύ δύσκολο για εσένα να το καταφέρεις, τότε φαντάσου για τους υπόλοιπους. Πρέπει να βρεις την δύναμη να αντεπεξέλθεις. Δεν είναι κατάσταση αυτή, για ένα αρχηγό του ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε πολύ περισσότερα από εσένα, γιατί είσαι ο αρχηγός μας!!!

Εάν αυτό είναι πολύ βάρη για να το σηκώσεις, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το παραδώσεις σε άλλο που μπορεί να κάνει την δουλειά του αρχηγού τώρα που τον έχουμε τόσο πολύ ανάγκη. Είναι σκληρό αυτό που λέμε αλλά είναι η πικρή αλήθεια. Έχουμε ανάγκη από ενα δυνατό αρχηγό που θα βοηθήσει την ομάδα μας. Στα δύσκολα φαίνονται οι αρχηγοί και οι ηγέτες. Είμαστε σίγουροι ότι μπορείς να το πράξεις, φτάνει να το θελήσεις πραγματικά. Θα περιμένουμε την ανταπόκριση σου στο γήπεδο.

Hitman

Like
Share
Tweet