Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Που βρίσκεται η καλύτερη αμυντική γραμμή στα κυπριακά γήπεδα;

defenceΞεκινήσαμε να μετράμε αντίστροφα για την προετοιμασία της ομάδας μας και ο ΑΠΟΕΛίστας αγχώνεται για τις μεταγραφές που έπρεπε ήδη να είχαν πραγματοποιηθεί στις βασικές θέσεις. Διαβάζοντας άρθρα από διάφορες σελίδες, καταλάβει κάποιος ότι το κυριότερο πρόβλημα που θα έπρεπε να λυθεί χθες στην ομάδα μας είναι η αμυντική γραμμή. Με την εξαφάνιση του Καρλάο και την αποδέσμευση Αμορίν, βλέπουμε ότι το κέντρο της άμυνας μας καταλήγει σιγά σιγά να σβήνει.

Με τους παρών παίκτες, το κέντρο της άμυνας μας αποτελείτε από τους έμπειρους Αστίθ και Μερκής, αλλά και από τον νεαρό Ραφαήλ Αναστασίου. Χρειαζόμαστε επειγόντως κεντρικούς αμυντικούς για να υπάρχουν οι επιλογές στην περιοχή αυτή. Όσο για το αριστερό άκρο της άμυνας, η μεταγραφική λύση θα πρέπει να είναι παίκτης έτοιμος να προσφέρει το μάξιμουμ στην ομάδα για να μην χρειαστεί να αγωνίζεται ο Μιλάνοφ αριστερά και ο Σέρτζιο δεξιά, αφού ο δεύτερος μας απέδειξε πέρσι ότι έκρουσε.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι η καλύτερη αμυντική διάταξη των τελευταίων χρόνων στα κυπριακά γήπεδα, θα εξαλείψει λόγω μη έγκαιρου προγραμματισμού. Πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι θα βρουν τις έτοιμες λύσεις τόσο στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στο αριστερό άκρο για να συνεχίσουμε να έχουμε το “σινικό τοίχος“.

Ξέρω ότι υπάρχουν παίκτες έτοιμοι από τις ακαδημίες μας που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε πολλά από τα παιχνίδια της cyprus league, παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις αυτές. Χρειαζόμαστε απλά ξένους παίκτες με εμπειρία όπως ο Ριίσε, Μποαβεντούρα και άλλοι για να τους έχουμε στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια αλλά και στα “ντέρμπι” του κυπριακού πρωταθλήματος.

Είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ισούται με οικονομική ανάσα για ακόμα μια διετία. Οποιαδήποτε απώλεια τύπου Αστάνα, σηματοδοτεί την αρχή της αντίστροφης μέτρησης για οικονομική καταστροφή.

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet