Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRE GAME – 13η αγωνιστική vs Δόξα (Εντός – ΓΣΠ)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

Σήμερα στις 19:00 δίνουμε ίσως το πιο εύκολο παιχνίδι της χρονιάς, αφού αντιμετωπίζουμε την Δόξα που πήρε τον πρώτο της βαθμό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό ισχύει μόνο στην θεωρία, αφού για να πάρουμε τους 3 βαθμούς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και χωρίς υποτίμηση απέναντι στην ομάδα του Καραβίδα.

Δεν νομίζω να ξέχασε κάποιος πως πέρσι το χέρι του Ασάντε μας στοίχησε 2 βαθμούς, που έπαιξαν ιδιαίτερο λόγο στο να χάσουμε το πρωτάθλημα. Φέτος δεν πρέπει να περνά από το μυαλό μας καν τέτοιο σενάριο και όσοι αγωνιστούν πρέπει να τελειώσουν όσο πιο νωρίς γίνεται το παιχνίδι.

Θεωρώ πως ο Πίντο θα προβεί σε 2-3 αλλαγές στην αρχική 11άδα, είτε για λόγους τακτικής είτε για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Αρχικά, ο Μπέλετς θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια με τον Σούσιτς να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, την οποία θα συμπληρώνουν οι Κρέσπο, Πέτροβιτς και Βιντάλ. Πιο μπροστά θα είναι ο Ντάλσιο με τον Κωνσταντίνοφ. Μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο μάλλον θα βρίσκεται ο Βιλιαφάνεζ, αφού ο Σαρφό κινείται στην μετριότητα στα τελευταία παιχνίδια. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Μαρκίνιος και Εντονγκαλά, με τον Κβιλιτάια να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στην αρχική 11άδα διεκδικούν επίσης οι Δώνης και Γαβριήλ.

Ανεξαρτήτως του ποιοι θα επιλεγούν να ξεκινήσουν τον αγώνα, ο στόχος είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος: Οι 3 βαθμοι!

Κι όσο περνάει ο καιρός και περισσότερο…

Like
Share
Tweet