Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRE GAME – 17η αγωνιστική vs Απόλλων (Εκτός – Αλφαμέγα)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

Σήμερα στις 17:00 δίνουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλων που δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει η βαθμολογική του θέση. Πάμε σε ένα γήπεδο που ακόμα δεν κερδίσαμε, παίζουμε μια ομάδα που έχει τα προβλήματά της αλλά ποτέ δεν πρόκειται να μας χαριστεί και το πιο βασικό: Πάμε έχοντας παροπλισμένους 4 βασικότατους παίκτες (Κρέσπο, Πέτροβιτς, Βιλιαφάνεζ, Ντάλσιο).

Ο Πίντο για πρώτη φορά θα βρεθεί μπροστά σε αυτή την δυσκολία, όπου θα πρέπει να βρει 4 αντικαταστάτες σε βασικούς παίκτες. Η πιο εύκολη περίπτωση θεωρείται ο αντικαταστάτης των Κρέσπο και Πέτροβιτς στο κέντρο της άμυνας, αφού μας έδειξε και στα προηγούμενα παιχνίδια πως προτιμά τον Σούσιτς να αγωνίζεται δίπλα από τον βασικό κεντρικό αμυντικό. Ο Σαρφό θα κληθεί να αντικαταστήσει είτε τον Ντάλσιο δίπλα από τον Κωνσταντίνοφ, είτε τον Βιλιαφάνεζ πίσω από τον επιθετικό. Αν και ποτέ δεν ξέρεις με τον Πίντο, αφού αρκετές φορές μας εξέπληξε με τις επιλογές του για την αρχική 11άδα, θεωρώ πως ο Σαρφό θα βρίσκεται δίπλα από τον Κωνσταντίνοφ και αντικαταστάτης του Βιλιαφάνεζ θα επιλεχθεί ο Γαβριήλ σε ένα σύστημα 4-5-1 σε φάση άμυνας και 4-4-2 σε φάση επίθεσης.

Με βάση τα πιο πάνω, η πρόβλεψή μου για τη 11άδα απέναντι στον Απόλλων είναι πως για ακόμα μια φορά ο Μπέλετς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Βιντάλ, Ντβάλι, Σούσιτς και Τσεμπάκ να αποτελούν τους 4 της άμυνας. Στο κέντρο θα είναι ο Σαρφό με τον Κωνσταντίνοφ  έχοντας μπροστά τους τον Γαβριήλ που θα έχει ρόλο χαφ σε θέση άμυνας και επιθετικού όταν επιτιθόμαστε. Στα πλάγια θα βρίσκονται οι Μαρκίνιος και Εντονγκαλά με τον Κβιλιτάια να είναι στην κορυφή.

Πάμε δυνατά ΑΠΟΕΛάρα μου για το διπλό μες την υπεραγορά.

Κι όσο περνάει ο καιρός και περισσότερο…

Like
Share
Tweet